Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zawodnicy z innych klas
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 08 Sie, 2010   Zawodnicy z innych klas

Russel555 napisał/a:
Witam mam pytanie czy może walczyc ze sobą dwóch zawodników z innych klas wagowych np middleweight z lightheavy ??
Mam jescze jedno pytanko kolega zrobil postac na swojim ps3 ja mam swoja na playu czy mozna zgrac sejva lub cos zeby obie postacie byly na jednym ps3 ,on gral swojim a ja swojim w ufc undisputed 2009 nie dalo rady.

Sorry, oryginalny temat wyleciał z rozpędu, ale treść w niezmienionej formie została 8)
Nie ma pojedynków międzywagowych, jedyna szansa na taki pojedynek jest w karierze po chyba piątej z kolei obronie pasa.

Na X360 kopiujesz cały profil(z sejwami itd.) na pendrive/kartę pamięci i kolega loguje się drugim padem na swoim profilu na twojej konsoli lub odwrotnie. Można też przenieść same sejwy, a profil ściągnąć na drugiej konsoli, ale potem na swojej znowu trzeba go ściągać.
Przenoszenie sejwów/profilów to funkcja sprzętowa, niezależna od gry.
Nie wydaje mi się, żeby na PS3 było inaczej. A jeśli nie można przenosić profilów - zonk.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Odpowiedz do tematu