Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
GamerTag: -
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Sob 11 Lut, 2012 ZASADY TURNIEJU
ZASADY TURNIEJU
1. UFC
- 3 rundy po 5 min, walka dwóch najlepszych w turnieju konczy sie walką 5 rundową o pas mistrzoski danej kategori nie całego UFC 3 tylko tej 1 danej kategori wagowej
- Na rozegranie walki jest tydzien czasu. To bedzie od niedzieli do niedzieli nie wstawienie sie w tygodniu daję walkower na korzyść tego co sie wstawił i próbował sie z przeciwnikiem skontaktować itd. Jeśli rozegralismy walke to można walczyć z innym co rozegrał swoją walkę nie musimy czekać tydzień.
- Proszę o kulturalne rozgrywanie walk,żeby wpisywać prawdziwe wyniki,żeby nie było ,że jeden i drugi twierdzi że wygrali jeśli będą sie upierać bedzie NO CONTEST.
- Jeśli bedzie sim mode w online, to gramy na sim mode
- Zawodnicy do uczestników zostana przypisani droga losowania(2 koszyki w jednym PSN ID a w 2 Figtherzy UFC)
- Jeśli komuś nie bedzie pasował fighter istnieje możliwość wymiany tylko i wyłącznie jako transfer dogadanie sie pomiedzy graczami i wymiana fighterów , ale do wymiany musi dojść przed rozpoczęciem turnieju.
- Umawiamy sie na walki poprzez Gadu GAdu,PS3,Forum undisputed.pl lub inne jak kto woli. Rozpiski bedą robione programem LOSER lub recznie.
2. PRIDE
- 1 runda 10 min,2-3 runda 5min walka dwóch najlepszych w turnieju konczy sie walką o pas mistrzoski danej kategori PRIDE nie całego UFC 3 tylko tej 1 danej kategori wagowej
- Reszta jak wyżej.
3. K-1
- Rundy tak jak w Pride chyba ,że bedzie mozliwość wybrania 1 rundy to bedziemy grać tylko 1.
- Walki odbywaja sie na Ringu nie w klatce
- Tylko dozwolona stójka,klincz w celu odania 1-2 ciosów po czym rozerwanie,wejcie w sam klincz bez ciosów dozwolone na chwile poczym dusimy L3 rozerwanie klinczu.
_ Zakończenie walki Ko lub decyzja. W przypadku KO nie dobijamy jak leży itp.
- Nie można trzymać przeciwnika przy linach.
- Reszta jak wyżej
Dziękuje za przeczytanie zasad i ich stosowanie.
Pozdrawiam JarasUFC
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Ostatnio zmieniony przez JarasUFC Sro 22 Lut, 2012, w całości zmieniany 2 razy
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 11 Lut, 2012
W UFC nie ma i nie będzie możliwości wygrania przez dyskwalifikację, jak również ciosów i duszeń na gardło, kopnięć w krocze i walenia z dyńki Chociaż kopnąć kogoś w jaja i pociągnąć z bani z pewnością by wpłynęło na popularność
LOSER był ostatnio uznawany za generator korupcji turniejowej bo można było klikać do woli aż będzie dobry układ:) Ja bym proponował listę zawodników i kto pierwszy ten lepszy, a jak komuś nie będzie pasować przy walce, to 3 razy na turniej będzie można zmienić na random jeśli obie strony się zgodzą. Random jednostronny lub dwustronny. W końcu liczą się umiejętności gracza a nie zawodnika z gry.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 11 Lut, 2012
Jak ktoś będzie w formie i inni też, to mogą zrobić całą kolejkę jednego dnia
Po tym turnieju, jak zainteresowanie nie spadnie, to podniosę dział ligowy wyżej żeby był bardziej widoczny i zaczniemy ligę. Może będzie więcej chętnych to można się dobrać w campy i robić turnieje campów, każdy camp miałby własny dział do ustalania strategii itp, nikt spoza grupy nie miałby do niego dostępu, no poza główną administracją oznaczoną na pomarańczowo.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012
polo510 napisał/a:
Kiedy turniej startuje?? Ja swoją kopię będę mieć pewnie w poniedziałek... bo w MM cena to uwaga 219 zł za wersję podstawową i ..... 239 za Rising Star!!!!...
I zamówiłem na ultimie... więc tak myślę że w poniedziałek dojdzie...
24.02 tj. Piątek
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
- Tylko dozwolona stójka,klincz w celu odania 1-2 ciosów po czym rozerwanie,wejcie w sam klincz bez ciosów dozwolone na chwile poczym dusimy L3 rozerwanie klinczu.
_ Zakończenie walki Ko lub decyzja. W przypadku KO nie dobijamy jak leży itp.
- Nie można trzymać przeciwnika przy linach.
- Faule:
ciosy zadawane głową
ciosy zadawane łokciem
ciosy w krocze
ciosy w tył głowy
większość rzutów oraz wszelkie dźwignie
duszenia i ciosy w gardło
uderzanie przeciwnika znajdującego się na ziemi
uderzanie przeciwnika odwróconego plecami
trzymanie się lin
uporczywe klinczowanie w celu unikania walki
Pozdrawiam JarasUFC
Co ... ? Nie do końca rozumiem o co tu chodzi ... po pierwsze jak ktoś nie umie sobie dać rady w klinczu to jego problem zwłaszcza że w tej części nie jest tam łatwo kogoś utrzymać lub spamować ciosy zwłaszcza w sim mode
... po drugie jak to nie mogę bić po nokaucie to jest niedorzeczne
... nie można trzymać przy linach to nie wiem o co tu chodzi
and tej ostatniej części "Faule" to już zupełnie nie rozumiem co to ma do rzeczy ... bo z tego wynika że prawie nic nie można "ciosy zadawane łokciem", "większość rzutów oraz wszelkie dźwignie","duszenia ", "uderzanie przeciwnika znajdującego się na ziemi
uderzanie przeciwnika odwróconego plecami", to co wolno jak nic nie wolno ?
[ Komentarz dodany przez: Miszcz Stefan: Sro 22 Lut, 2012 ] Tam, gdzie "nic nie wolno" to zasady K-1. Posty warto czytać w całości:)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum