Po każdej walce online zapisują się powtórki walki. Czy można to jakoś usuwać bądż włączyć opcję żeby się nie zapisywały? Czy to zapycha moją pamieć konsoli? Chciałbym aby zapisywane były tylko te powtórki które chcę a nie potrzebne usunąc jednak nie wiem jak to zrobic.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 19 Mar, 2011
Zapisujesz tylko te które chcesz zapisać. Konsola nie zapisuje replayów na siłę, wszystko musisz potwierdzić albo anulować. Jest opcja usuwania zapisanych powtórek w tym miejscu gdzie wysyłasz je na serwer EA. Nie pamiętam dokładnie w którym menu.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ale po walce z tego co zauważyłem możesz zapisać tylko highlight i je faktycznie możesz zapisywać po walce a potem usuwać ale to jest jakaś porażka a nie powtórka.
Powtórki całych walk zapisują się automatycznie (xbox life > my fight replays) jednak jest ich 5 i przy każdej nastepnej walce znika ostatnia itd. Nie widzę tam nigdzie opcji zapisywania abym mógł którąś z nich zostawić na stałe .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum