Witam. Mimo że szukałem na forum tego "problemu", pytania, nie znalazłem go w tematach, jak gdzieś jest to poszukam jeszcze raz (nie przepadam za zaśmiecaniem forum). Ok. Sprawa wygląda tak. Kariera zakończona i mamy stworzonego przez siebie fightera ze współczynnikami i wybranymi przez nas technikami z obozów. Wchodzimy do opcji CAF i "loadujemy" naszego herosa. Mamy tam możliwość modyfikacji AI, oraz zestawu technik (Boxing Base, BJJ Base itp.) I pytanie, modyfikując umiejętności (techniki) poprzez wybranie wyżej wymienionej opcji w CAF, likwidujemy robione w campach tech. (kariera) i zastępujemy je tymi zbiorami technik z CAF? Czy też porostu do znanych już technik nauczonych w karierze dodawane są te z CAF? Ktoś już eksperymentował w ten sposób?
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010
Włącz tą opcje i sprawdź, jeśli będzie coś nie tak - nie zapisuj zmian i wybierz inaczej. Jeśli wybierzesz gotowy zestaw ciosów będziesz inaczej zapowiadany przed walką.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 31 Sty, 2011
Przemek82Tygrys napisał/a:
Dodawać raczej nie dodaje,a prędzej zmienia - na gorsze.Moim zdaniem nie opłaca się zmieniać,bo cała kariera pójdzie się jeb... !
Zależy w co celujesz. Niedawno zrobiłem sobie całe muay thai na lv3, za to wywaliłem wszystkie suby(prócz flying armbara i anakondy) i przejścia zdoiłem do lv1; zostało jeszcze na kolano z back side mounta i dwa zamachowe na lv3.
Efekt: Clinch striking deffense 100 vs clinch striking offense 100 wystarcza na trzy kolana:) w karierze trzeba się nad tym napocić dłuższą chwilę i jeszcze ową karierę skończyć. Nie pamiętam czy działa to po patchu, ale powinno, najwyżej CAF będzie na czerwono.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Pon 31 Sty, 2011
Nie wiem w czym prbolem, tworzysz zawodnika, zaczynasz kariere, maksujesz cardio speed i strenght, uczysz sie suplexa najlepiej + body lock offence, nastepnie maksujesz sobie tylko takedown offence + striking offence, potem do konca kariery robisz sparringi, gromadzisz tyle punktow i tylko sie da, przed ostatnia walka pakujesz wszystkie skille na 100, konczysz kariere, zapisujesz to, wgrywasz patcha, wbijasz w CREATE A FIGTER, load, edit i ustawiasz to co ci sie zywnie podoba.
Z tego co ogólnie wyczytałem, to ten patch wprowadza jedynie ograniczenia i nie zmienia nic oprócz podwyższenia poziomu trudności w tworzeniu zawodnika. Dobrze myślę?
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Wto 01 Lut, 2011
pkt sparingowe kolego sie zmieniaja na biginer przy max sparingu jakies 120pkt a na expercie okolo 250pkt
/Nierzadko pęka 400pkt na expercie, dlatego tak się to dłuży.
Miszcz Stefan
A gdzie szukałeś? Pomijając fakt, że odpowiedź na twoje pytanie już padła w tym temacie.
Słabo szukałeś, poszukaj jeszcze raz i czytaj każdą literkę na ekranie aż znajdziesz napis LOAD i LB/L1, RB/R1 albo LT/L2 i RT/L2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum