Wysłany: Pon 20 Gru, 2010 [Xbox 360] - jak wyląda sytuacja na online obecnie?
Witam, gra ktoś jeszcze z ludzi tutaj w UFC 2010 na Xbox 360 online?
Da się kogoś znaleźć czy raczej totalne pustki na serwerze?
Chcę kupić UFC 2010 zwłaszcza że cena już jest naprawdę miła (jakieś 80zł na allegro nówka), ale poza karierą chętnie pograł bym online - mimo lagów itp
Więc jeżeli ktoś jeszcze gra czasami online w UFC 2010 na Xboxie to niech da znać jak wygląda sytuacja - nie tyle z lagami bo te wiem że są ale czy można znaleźć chętnych do gry na serwerze
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 20 Gru, 2010
Zależy jak na to patrzeć. Chętnych nie brakuje, tyle że niemal wszyscy to spamerzy, pchanie do siatki/autoblok Lesnarem/flying armbar super cafem. Trafisz na normalnego to sobie pograsz, trafisz na przyjeba, który nie potrafi grać normalnie - to rzucisz padem o ścianę. Jeśli ta gra ma wytrzymać do lutego 2012 - THQ powinno już szykować ze trzy patche i dodatkowych darmowych zawodników.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
Zależy jak na to patrzeć. Chętnych nie brakuje, tyle że niemal wszyscy to spamerzy, pchanie do siatki/autoblok Lesnarem/flying armbar super cafem. Trafisz na normalnego to sobie pograsz, trafisz na przyjeba, który nie potrafi grać normalnie - to rzucisz padem o ścianę. Jeśli ta gra ma wytrzymać do lutego 2012 - THQ powinno już szykować ze trzy patche i dodatkowych darmowych zawodników.
Na Xboxie w player tez tak grają? Bo na sony idzie pograc normalnie
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010
Też, bo na X360 w stare gry grają głównie hardkorowe jankeskie szczyle, które bez glitchów/hacków/cheatów nie mogą normalnie funkcjonować.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum