Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 21 Paź, 2010
Geniusz THQ nie zna granic, w sumie śpiewali o tym prawie od początku. Jeśli wyzerowali ranking - gratuluję strzału w stopę. A jeśli wyzerowali też medale, to pies ich j*bał, drugi raz nie chce mi się grać
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
suchys85
Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123
mi nic sie nie wyzerowalo...
suchys85
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Miszcz Stefan napisał/a:
Geniusz THQ nie zna granic, w sumie śpiewali o tym prawie od początku. Jeśli wyzerowali ranking - gratuluję strzału w stopę. A jeśli wyzerowali też medale, to pies ich j*bał, drugi raz nie chce mi się grać
W takim razie pies ich jebał medale też wyzerowali
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
KLIMO napisał/a:
Miszcz Stefan napisał/a:
I zmienili system naliczania pkt
k***a wyzerowali, kto mi powie tylko po co?????? ja pierdole co za łajzy, 4 miesiace grania poszło sie jebac drugi raz od nowa grac nie zamierzam, najlepsze jest to ze teraz widzac w lobby goscia z rekordem np. 0-3 wcale nie oznacza ze jest noobem, wlasnie mi sie taki trafil o okazal sie pro gamerem z byłym levelem 157 bo pytalem
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
AroMP4_PL napisał/a:
KLIMO napisał/a:
Miszcz Stefan napisał/a:
I zmienili system naliczania pkt
k***a wyzerowali, kto mi powie tylko po co?????? ja pierdole co za łajzy, 4 miesiace grania poszło sie jebac drugi raz od nowa grac nie zamierzam, najlepsze jest to ze teraz widzac w lobby goscia z rekordem np. 0-3 wcale nie oznacza ze jest noobem, wlasnie mi sie taki trafil o okazal sie pro gamerem z byłym levelem 157 bo pytalem
To tylko gra mi tez z 106 lvl wyzerowali a gram dalej bo po tym patchu nie da grac sie tylko na rewersy,których i tak nie umiałem zbytnio. I dzięki temu zabawa jest przednia nawet jak przegram
suchys85
no z tymi reversami to im sie udalo no ja tez mecze dalej online bo jakby inaczej;]
BY TO KRUK CHUJEM TŁUK A BYK NA CHUJU WLYK !! k***a NIE BYŁEM JAKIMS SUPER FIGHTEREM 95-94...ALE DOPIERO NAUCZYLEM SIE GRAC I 70 WALK WYGRALEM PRZEGRYWAJAC 15...I SIE KURWIŁEM MAX...52 LEVEL DOPIERO ALE CIAGLE DO GORY...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum