Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011
To trochę inaczej działa na Livie. Dopóki nie wejdziesz, to masz stary rekord. A jak były czystki i wejdziesz żeby sprawdzisz to dopiero ci wyczyści.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011
no dokladnie, zerowalo jak zagrales mecz po resecie, raz tak mialem, myslalem ze mi nie wyczyscili, zaciesz, ale po meczu juz stonowana reakcja , spoko niech czyszcza dowoli, kupie im domestos nawet.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Nie 06 Lis, 2011
Nie da się wyzerować levelu samodzielnie Albo odgórnie czyści je THQ, lub musisz założyć nowe konto psn czy xbl
Z zarejestrowaniem gry na nowym koncie nie ma problemu online pass będzie działać, tylko musisz pobrać
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
OnlinePass za friko? Jest coś co przegapiłem?
Jak masz OP w konsoli, to każdy profil może go używać, to zwykłe DLC.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Co ty gadasz chłopaku!!!!!!! Da się zarejestrować grę na nowym profilu, ale na tej samej konsoli Chyba, że coś zmienili ostatnimi czasy, ale wątpie. Ja mam na 2 profilach online pass do gry w UFC
Jak tworzysz nowe konto i jest już aktywne to instaluje grę UFC. Po skończonej instalacji wywala ci info, czy chcesz pobrać z pss dodatek online by móc grać Klikasz i zostajesz przełączony do pss wprost do dodatku. Następnie w górnym menu po prawej stronie masz tam opcję 2 czy 3 klikasz w nią i pobierasz dodatek. Bo normalnie to każe Ci go kupić
Ściągasz--------Instalujesz----------Grasz Online
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum