Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 27 Lis, 2010
King Mo
Monster
Baby Face Assasin
więcej nie pamiętam, te mi najbardziej zostały w pamięci, dostaje się w extras albo jakimś innym miejscu po wygraniu walki online. Ale za co to też nie wiem, wygrywałem w takim samym stylu jak moi pogromcy, ale nic nie dostałem.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Sa jeszcze z tego co pamietam
The LAW, Snowman(co to niby ma znaczyc)
jedyne jaki rozumiem to untouchable, jest jakas krotka solucja ? generalnie sa rozne taktyki na gre online, mysle ze ci ktorzy graja to juz wiedza jak wykrecac wyniki po 120 exp za walke. moj rekord to jakos 220~~
Tak, ja rozumiem jak jest bałwan po angielsku, tylko w jakim kontekście.
Bałwan w tym rozumieniu o którym Ty mówisz to idiom i nie znaczy snowman, tylko wlasnie co. ;p
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 29 Lis, 2010
Może Yeti? Każdy słyszał, nikt nie widział
Gdzieś widziałem oficjalny guidebook do zassania, ale nie chciało mi się ściągać, znając życie i tak nic w nim nie ma.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum