Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 W którym obozie można nauczyć się chwytu "body lock&quo
Jak w temacie.
Dzisiaj odpaliłem sobie starą karierę w której tworzę Reandiego Countoura- czy jakoś tak to się pisze , i za cholerę nie mogę trafić w campach na body lock...
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011
Dokładnie, masz 2 warianty, albo suplex z body locka, albo suplex ze zwyklej pozycji ofensywnej w klinczu. Gdy masz wyuczone to drugie, to suplex z body locka jest niedostepny.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Sob 06 Sie, 2011
Edycja zawodnika po skończeniu kariery to żadna trudność. Wystarczy usunąć patcha i zmieniać ciosy do woli.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Frank Mir
PSN ID: -
GamerTag: -
Wysłany: Wto 23 Sie, 2011
Ja mam podobny problem z moim zawodnikiem BJJ tylko u mnie nigdzie nie ma Omoplaty. Wie ktoś, czy z nią jest podobnie jak z body lock, że jak się nauczę jednego ruchu to nie mogę się wyuczyć tego skilla?
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Sro 24 Sie, 2011
Nic mi nie wiadomo na temat niemolzliwosci nauczenia sie omoplaty, sprawdz jeszcze raz uwaznie wszystkie campy, np. w takim Cesar Gracie Jiu Jitsu camp powinno być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum