Jestem nowy wiec odrazu przepraszam jeśli zły dział. Czy gdy kupie używane UFC 2010 to będe mógł grać przez internet? Gdzieś czytałem że są jakieś kody jednorazowe dzięki którym można grac przez neta i właśnie nie opłaca się przez to kupować używanych. Z góry dziękuje
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 07 Sty, 2011
jak kupisz używaną to bedziesz musial dokupic klucz online bo ten z gry pewnie juz ten ktos wykorzystal czyli CENA GRY + 14 zl ZA KLUCZ AKTYWACYJNY DO GRY ONLINE.
W sumie nie wiem za ile masz kupic ale na allegro chodza juz po 69 zl + przesylka
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Nowa z przesyłką z UK - max. 70zł(Zavvi, The Hutt), a po wykombinowaniu kodu zniżkowego jeszcze z dychę taniej.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Jeden z lepszych sklepów wysyłkowych w Polsce, jak nie zdążę na czas z importem to głównie stąd biorę nowości. Szybko i na czas. Nie żebym robił reklamę, ale jeszcze mnie nie zawiedli nawet w sytuacjach kryzysowych gdzie dosłownie liczyły się godziny i na grę musiałbym czekać tydzień albo i dłużej. Reszta nie przyjęła zamówienia, a tutaj nie ma sprawy, i kilkanaście godzin później był kurier:D
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sob 08 Sty, 2011
AroMP4_PL napisał/a:
o ktorym sklepie mówisz?
Playergames w Białymstoku i łomży. W sklepie mają droższe ceny o dyszke niż na allegro ale wystarczy powiedziec,ze na allegro sie znalazlo i zbijają do nizszej ceny
Jeśli sprzedaje sklep, to wszędzie jest taka sama cena. Nie ma co porównywać cen z podatkiem do hobbystycznych importerów. Poza podatkiem cena niczym się nie różni, no chyba że ktoś z tłoczni zamiast do tira to pakuje do swojego bagażnika:) Wtedy jest o połowę taniej bo i tak jest 100% zysku.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
oj zdziwił bys sie ze nie taka sama we wszystkich sklepach, kiedys dorawałem taki ze pomimo upływu czasu ceny jakichs tam gier staly ok 200zł, to samo na allegro, wczoraj chyba zauwazylem jakiegos jelenia ktory za 180zł chyba kupił UFC 2010, ślepota czy w full kasy? chyba to pierwsze.
Nie do końca o to mi chodziło. Sklepy mają gdzieś prowizje allegro, opłaty za wystawienie i promocję, to idzie w koszta. Nie ma znaczenia czy sprzedawca-sklep wystawia na aukcjach, czy sprzedaje tylko przez stronę, a dość często na stronie mają taniej żeby zyskać na pozycji w porównywarkach cen. To tak ogólnie, nie na przykładzie Playera.
Te kosmiczne aukcje to blef, nikt tego nie kupuje, a już na pewno nie płaci, ot może jakiś jeleń zobaczy że reszta kupuje i też kupi. Długo by o tym gadać, a to nie jest forum marketingowe.
Przypomniała mi się sytuacja gdy jakiś sklep poprosił mnie, żebym kupił parę rzeczy od nich, bez płacenia, bo zbierają na super sprzedawcę a i komentarzem nie pogardzą. Takie już uroki allegro.
Wysłany: Nie 09 Sty, 2011
Dla obrotu na liczniku super sprzedawcy i komentarza, towaru nikt nie rozdaje za darmo. Super sprzedawcy nigdy nie otrzymali, do dzisiaj się z tych baranów nabijam jak widzę ich aukcje i"kupujących", którzy"płacą"za coś, co normalnie nie schodzi w połowie ich ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum