Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 07 Gru, 2010 Under Your Wing trofeum
Mieliscie lub macie jakies problemy ze zdobyciem tego trofeum? za kazdym razem jak zapraszam w campie do sesji treningowej to pokazuje mi sie jakis error i nie moge jej zaczac, nie wiem w czym tkwi problem, a chcialbym to wreszcie ukonczyc bo to moje ostatnie trofeum do platyny. Kiedys czytałem na zagranicznych forach ze problem moze byc zwiazany z tym ze gra w moim przypadku jest to region 3 czyli free, a konto mam na europe, i wystepuje jakis glitch zwiazany z kodami do online. Jesli macie jakies rozwiazania to piszcie.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Wto 07 Gru, 2010
Jaki error?
Dokładnie nie pamiętam, ale to nie było w głównych opcjach campu bo coś nie puszczało. Przypadkiem to zrobiliśmy, w planach był free sparing a wpadł achievement.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Wto 07 Gru, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
Jaki error?
Dokładnie nie pamiętam, ale to nie było w głównych opcjach campu bo coś nie puszczało. Przypadkiem to zrobiliśmy, w planach był free sparing a wpadł achievement.
nie w głownych opcjach czyli gdzie? no error ze nie mozna polaczyc czy cos takiego, pierdole jak zwykle same klopoty z ta gra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum