Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Umiejętności
Autor Wiadomość
szyymko

Wysłany: Nie 30 Maj, 2010   Umiejętności

Kolejne pytanie.

Dlaczego punkty za umiejętności typu: Standing strikes ofense/ defense, standing kicks ofense/defense etc. spadają???

Oraz jak zrobic aby nie spadały?

serus

Wysłany: Nie 30 Maj, 2010   

Pisałem o tym już. Zatrzymuj się na progach 30, 50, 70 i nie przekraczaj 30% copnditioningu.

|Wygląda to tak, że robisz trening póki nie będziesz miał wystarczająco punktów, żeby osiągnąć dany próg. Nie zostawiamy np. umiejętności 26 czy 48 tylko dobijamy do 30/50/70 od razu.

Evans

Wysłany: Pon 07 Cze, 2010   

Witam

Czy moze mi ktos powiedziec ,jak nazywa sie "wejscie w nogi" ,ktorym obala Minotauro i eventualnie gdzie mozna znaleźć ten ruch w campach(nazwa campu).

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Evans napisał/a:
Witam

Czy moze mi ktos powiedziec ,jak nazywa sie "wejscie w nogi" ,ktorym obala Minotauro i eventualnie gdzie mozna znaleźć ten ruch w campach(nazwa campu).

moze to zwykły double leg takedown? najlepiej podeslij jakis filmik z gry to zobaczymy.

Uploaded with ImageShack.us

Evans

"double leg takedown" zgadza sie! A jaki camp?

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Evans napisał/a:
"double leg takedown" zgadza sie! A jaki camp?

czyli zwykły rzut do parteru 8) nie mam pojęcia jaki camp, nie mam jeszcze gry 8)

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010   

Tych"zwykłych rzutów"do parteru za obie nogi jest sporo. Minotauro jeszcze nie grałem, ale jeśli czymś się wyróżnia to może być jakiś rodzaj signature double leg takedown. Przeglądnij spis campów i zobacz jakie znane nazwiska tam trenują, a potem przewijaj do obaleń.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Evans

Dzieki bardzo - tak zrobie !

Mam jeszcze jedno pytanie:
jaka kolejnosc trenowania jest najwydajniejsza Waszym zdaniem?
Silownia- umiejetnosci-campy?
czy moze inna kolejnosc?

szyymko

zrób tak:
- siła i cardio do 30
- clinch graple ofens. do 30
- ground grapple def. do 30
- w campie naucz sie suplex
- szybkość do 30
- dalej jak już uważasz wg. twojej taktyki

dlaczego podałem te konkretne skille?
Ponieważ aby zdobyć dużo ptk musisz trafiać i nie być trafianym. Czyli:
- łapiesz sparing partnera i suplex
- na glebie cały czas walisz go po brzuchu czy po łbie jak robi przejścia to blokujesz, jak wstanie to ponawiasz całą operację. W taki sposób to ty dominujesz i nie dajesz sie trafiać. Zdobywasz dużo ptk i dalej leci.

Pozdro

Evans

Duzo znaczy ile? :D
Wykonujac same suplexy i odejscie na drugim poziomie i sparing (1lvl) robie kolo 50-60pkt. Na levelu 5 okolo 110. Czy Twoim sposobem wyciagasz wiecej?

Czy rowiniecie statystyk do 70 ,a dopiero zabranie sie za campy to dobre rozwiazanie?
Zauwazylem ,ze dzwignie w campach latwiej zrobic gdy ma sie wysokie statystyki(co zreszta jest logiczne), uderzenia natomiast sa stosunkowo latwiejsze do wykonaniach przy "jeszcze" slabym cafie :D

pozdrawiam

skibi

Nie kumam tylko po co schodzić do parteru? Ja zaczynam od takedown'u, natychmiast się podnoszę i uderzam w brzuch/głowę. Rekord na 5 lvl sparring partnera to 241 pkt Pozycja up/down jest lepsza z tego względu, że przeciwnik kiedy go obijam bardzo rzadko próbuje się podnieść i nie zadaje ciosów.
W 9 roku kariery mam wszystkie statsy na 100 pkt i teraz trenuję już tylko poszczególne ruchy. Kiedy statsy spadają szybki sparring i dobicie do 100.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

200+ to na wyższych stopniach. Dokarmianie spadających statystyk jest nieopłacalne.
W up/down jest zalecane, ale ja do tego używam suplexa, nawet kilka razy i dopiero potem obijam+sub na koniec.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Kamilsonn1

Wysłany: Sro 09 Cze, 2010   

Jak zrobić tylni klincz ???

Evans

Łapiesz kobiete w poł i przyciagasz do siebie.Warunek- nie mozecie byc ubrani.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Evans napisał/a:
Łapiesz kobiete w poł i przyciagasz do siebie.Warunek- nie mozecie byc ubrani.

10/10

Odpowiedz do tematu