Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 27 Lut, 2011
Mój sposób na początek kariery to GnP aż sędzia przerwie, a na expercie kopanie w nogi aż każde obalenie będzie gwarantowane, a potem wiadomo co się z takim typem robi:)
Jak przeciwnik jest zamroczony, to zalicza każdy strzał póki sędzia nie podbiegnie, to nawet 8-10 uderzeń za free, czyli 4-5 punktów w kilka sekund. Na expercie idzie ciężko, ale jest spory mnożnik. Piszę to po skończeniu 9 karier, w żadnej nie miałem z tym problemu.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Dzieki bardzo.Sprawdze wszystko o czym wspomniales i pochwale sie rezultatami.Chce zrobic typowego uderzacza i mam nadzieje ,ze te informacje bardzo sie przydadza:)
Do tej pory robiłem zawodnikow typu Roger Gracie:) i przyznam ,ze bylo zdecydowanie latwiej.
Wysłany: Nie 27 Lut, 2011
Jak skupiasz się na jednym stylu, to po co ci kariera? Zrób atrybuty, a resztę wyedytuj w CAF menu. Masz 12000pkt do wydania, każdy cios na lv3 to wydatek 300pkt. Gdzieś tak połowa jest wydawana według zasady"nigdy tak nie gram, ale może się przyda".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zapomnialem dopisac rzecz wlasciwie najwazniejsza...nie gram online. gre w trybie kariery traktuje jako urozmaicenie(choc to trudne) i nauke.I Pomimo,ze gra nie jest wymagajaca udaje mi sie odkryc cos ciekawego.Nawet po kilku miesiacach grania
[ Dodano: Pon 28 Lut, 2011 ]
No coz...problem z zaliczaniem wspomnianych campow pozostal! Sprawdzilem sposob
"nawalaj z pozycji dominujacej ile sie da" - skutek 4-5 ciosow do zaliczenia ,drugi sposob suplex ,dosiad ,kilka gongow ,zamroczenie,znowu piguły na facjate i ...koniec!! zaliczone 1 urzerzenie.Nie rozumiem sposobu naliczania tych ciosow?! przykladowo chce "wyrobic" hammer ,zasadzam mu 5-6 na runde ,wiec analogoicznie razy 15,10,7 na kolejnych etapach ,a konsola z 6 hammerow nie zalicza mi ani jednego.Prosze o lopatologiczne wyjasnienie o co tu biega
Rozwiazaniem wydaja sie byc uderzenia w korpus.
Najlepszy sposob:
suplex, pelen dosiad z bocznej i uderzenia w brzuch.Nawet jak Cie zrzuci do polgardy to dalej uderzasz w brzuch lub znow pelny dosiad.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011
Ja jak robiłem kariere to wyciagałem po 115 pkt na fatigue 40%, wszystko co potrzeba to slam, 2-3 ciosy na korpus, wstac, i powtarzac w kółko do konca.
Tak ,ale tu mowa o zaliczaniu campow gnp.
jesli chodzi o sparingi to: suplex,dzwignia,suplex ,dzwignia i tak cala runde.Nie ma sensu punktowac kolesia ,bo szkoda czasu.Suplex na 3 lvl do tego np americana z bocznej na 3 lvl i mozna niezle nakosic pkt.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Nie szkoda czasu, jest duzo sposobów, i kazde przynosza korzysci, ja stosowalem taki jak wspominalem wczesniej i bardzo duzo punktow szło nabic, z 0% fatigue nawet do 140.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Ale kurcze ryzykowne wywalać patcha później go wgrywać i tak dalej. niektórzy z nas są dobrymi przykładami z wyzerowanymi lev. Ale sposób bardzo dobry. Ja na razie robę wszystko na tym nieszczęsnym patchu. I nabijam 50pkt niestety. Slam bądź takedown, później przejście na pełen dosiad i ostatnie 10 sek sub
Pany, ale Borman mówi o campach, a wy o sparingu. Na campie każde dwa uderzenia w parterze to 1 pkt, jeśli camp ma w opisie, że musi to być kombo, to musi to być kombo i pojedyncze nie będą zliczane. Według mnie nie ma sensu zbierać special points, tylko normal points. Chcesz wyuczyć się hammer fista, zanim przejdziesz do odpowiedniej pozycji, zanim trafisz dwa razy to zrobisz dwa razy tyle normalnych punktów. Tak samo jest w przejściach, np. cage transition, za wuja nie zmusisz konsoli chociaż trzy razy do takiego przejścia, za to normalnych nakosisz aż ponad normę.
Wszystko w parterze robiłem albo z sallavery(szczególnie po zamroczeniu bo wsadza się bomby jedna za drugą przez kilka sekund, liczy do skończenia animacji), albo z north/south bo tam rzadko blokują a pięści wchodzą jak rapidfire i spokojnie można nastukać 1 level na jednym campie, przy lv2 na lv3 trzeba już poświęcić dwa campy.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
A jakoś tak się zagalopowaliśmy dalej . Tutaj masz świętą RACJĘ, że nie ma co polować na punkty specjalne tylko normalnie robić i też się nabije punktów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum