Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 22 Lip, 2011
SAME SHIT, AGAIN and AGAIN
Cała nadzieja w Pride, bo zwykły tryb UFC to to samo co UFC 2010 tylko zmienili tekstury na zawodnikach. Parodia i kpina z graczy. Skryptowane ciosy, ta sama zasada uderzeń "najpierw ty, potem ja" i ciosy z miejsca. Parter tak jak ostatnio, czekanie na rewersa, po co się męczyć? Na dzisiaj bardziej wierzę w Supremacy MMA niż W Undisputed 3. Szkoda.
Za wcześnie to pokazali, ale jeśli tak ma wyglądać finalna wersja, to niech lepiej THQ zrezygnuje z licencji zanim Dana pozwie ich do sądu.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Kilka dodanych animacji w parterze i update graficzny fakt //da sie składac kombinacje ciosow ale gdzie sa proste ? wydaje mi sie ze ta wersja to bardziej naprawianie błedow poprzedniej gry niz dodanie innowacji //tak jak mowiłem ring girl najlepsze z całego gameplayu
Stefan spokojnie jeszcze nie wiesz na co stac THQ popatrz na serie WWE RAW od 10 lat to samo hahah
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Znowu spamowanie klinczu,slamow i siaty i najgorsze co moze byc to ten system "uszkodzen"...ladujesz jak w tekkenie poki 100 % nie dobijesz. W EA mma fajnie to rozwiazali, 3-4 buly i jak w realu ze malo kto wytrzyma. A tu? 5 lokci, sierp i dalej stoi bo nie dobilo 100% zniszczen
Dla mnie to samo co UFC 2010, troszke inna grafika ale po za tym to jakis roznic nie widze...a nie inaczej wygladaja zamroczenia wiec jednak cos zmienili hehehhe
Ja to ściągnąłem bo mi jutub muli, potem gdzieś wrzuce. Lepiej nie oglądać, poważnie.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Gdzie to wrzucić żeby nie wymagało rejestracji?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum