Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 UFC UNDISPUTED 3 Co poprawią a co zepsują?
Zakładam ten temat ponieważ pragnę się z wami podzielić może przedwczesną frustracją dotyczącą nowego systemu subów w ufc3, jak wam pasuje ganianie kropek po oktagonie? dla mnie to jakies nieporozumienie. Zreszta słyszałem teksty, że thq zrobiło kolejna czesc bardziej "przystępną" co kolwiek to znaczy. Czekam na kolejną odsłone i mam nadzieję, że nie rozczruje.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011
Przystępną czyli taką w którą może zagrać każdy casualowy hamburger, tak wieć system subów jest specjalnie zaprojektowany pod nich by zapobiec ewentualnym pojawieniu sie potu po zrobieniu dwoch kółek analogiem.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Powinniście się cieszyć, następne UFC może być samograjem. Wybierasz zawodnika, wybierasz strategię a resztę liczy konsola. Wtedy grafika byłaby wypierdzista bo wszystkie możliwości byłyby z góry przeliczone i tylko losowo/warunkowo odtwarzane.
Strategic Fighting Simulation Game, jankesy to kupią. Niech tylko THQ dostanie cynk, że znowu gra za trudna.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
No ale bez przesady, nie wiem czemu te suby tak mnie zraziły ale zgodzicie się zemną, że to jest jakies przedszkole zeby sie scigac kropeczkami, w ogóle nie mozna zwrocic uwagi na animacje suba tylko na goniące sie punkty, idjotyzm. UFC ceniłem ze to, że byle jasiek w nią nie pograł, trzeba było spędzic troche czasu w sieci zeby mniej więcej sie nie kompromitować. Teraz nie wiem czy przełkne te uproszczenia, które ma zamiar wprowadzic thq.
suby sa bardzo podobne do duszen w EA MMA a dla mnie było to ok//w sumie to nie ma co nazekac bo jeszcze tego nie sprawdzilismy na własnej skorze //a te uproszczenia o ktorych tak ciagle mowia to tylko dodanie sterowania dla casuli a wyglada ono tak ze zamiast robic cwiartki aby przejsc pozycje beda robic tylko flick w prawo
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Suby są zrobione tu po to, aby nie zakładać ich i nie doic ze staminy czy "grac na czas/punkty"...bo jak nie bedziesz nic robil to raz dwa i przejscie do lepszej pozycji rywala po nieudanym subie
Ze spamem na suby nigdy nie mialem problemu, wczesniej czy pózniej sie typ zmęczyl, zreszta nie z kazdej pozycji mogl je zakladac. Animacja subow w ufc3 zabiera durzo realizmu, przy takim projekcie mogli sie bardziej wysilic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum