Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 10 Gru, 2011
Oho, to znowu zamkną stronę bo im jankesy serwer zamęczą pytaniami "where is my online key ??????????????!!!!!!!!!!!! are you there thq ???????????? !!!!!!!!!!!11"
Zapisałbym się, ale mnie zbanowali
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sob 10 Gru, 2011
vpn i ognia
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
w srode beda zapisy na beta testy //pewnie trzeba bedzie napisac komentarz pod tematem bo narazie nic nie pisza jak to bedzie wygladac//czyli w srode chamburgery beda odswiezac strone co sekunde zjebia strone i tyle bedzie z bety//
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Wysłany: Nie 11 Gru, 2011
Alpha testy, beta będzie później. Teraz pewnie szukają metod spamowania, w becie będą łatać, a wersji finalnej znowu będą szukać
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Miszcz Stefan napisał/a:
Alpha testy, beta będzie później. Teraz pewnie szukają metod spamowania, w becie będą łatać, a wersji finalnej znowu będą szukać
Spam bedzie dalej taki sam klata i klincz jak zlapie Cie koles to bedzie trzymal blok i ciagnal do siaty jedyny sposob to zeby rozrywac klincz juz przy drugiej probie uwolnienia tak jak teraz ze dopiero za 3-4 razem zrywa body locka to moga sie pierdolic i nei wypuszczac tej gry wcale
Przeczytałem cały temat na community i dalej nie wiem jak się zapisać. Bo chyba nie przez spamowanie "I'm in, sign me up, I wanna code ASAP" itp
Dzis oddałem taki kod Stefanowi za grube miliony .wchodzisz na strone UFC undisputed i tam wchodzisz w pocje alpha test server klikasz na linka i wyswietla ci kod ( muszisz byc zalogowany) a ten debil moze miec za sprzedawanie takiego klucza po dupie bo to nie jest zgodne z prawem. //w dodatku to nie jest beta tylko alpha testy i tam raczej nie ma exibition mode tylko net
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum