No, ale z resztą racja. Po co bawią się w jakieś gówna zamiast wrzucić po prostu demo na XBL i PSN jak było to z poprzednikiem? Jedna arena + 4 zawodników i byłoby dobrze.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
A co ich Polska czy Europa interesuje? W EU grają w to kilka miesięcy po premierze, potem wychodzi Fifa albo Pałer Rendżers 17 i o ufc mało kto pamięta.
Alfatesty, do tego testy tylko po sieci, nie mają nic wspólnego z demem. Demo będzie w połowie stycznia.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
Miszcz Stefan napisał/a:
A co ich Polska czy Europa interesuje? W EU grają w to kilka miesięcy po premierze, potem wychodzi Fifa albo Pałer Rendżers 17 i o ufc mało kto pamięta.
Alfatesty, do tego testy tylko po sieci, nie mają nic wspólnego z demem. Demo będzie w połowie stycznia.
Ja juz sobie odpusciłem te testy nie chce sobie psuc obrazu gry jakims alpha crapem ktory ledwo chodzi // czekam na demo i bede cisnał do premiery pełnej
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum