Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
UFC Undisputed 2010 Hacking Tool
Autor Wiadomość
Cinoj

Wysłany: Nie 19 Cze, 2011   UFC Undisputed 2010 Hacking Tool

Witam, czy ma ktoś działający link do tego 'programu'? I czy może ktoś wytłumaczyć, co można dokładnie nim edytować i w jaki sposób?

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 19 Cze, 2011   

Co można:
Atrybuty: siła, szybkość, wydolność na 100 albo 255, nie pamiętam już
Statystyki: wszystko od 1 do 255
Dodatkowe: zawsze maksymalna ilość punktów ze sparingu, statystyki nie spadają i pare innych duperelków których nie pamiętam, zablokowali to patchu, ale atrybuty i skille działają, do tego CAF jest na biało:)

Mam to gdzieś na dysku, znalazłem dawno temu na sevensins czy jakoś tak. Podsumowując: zepsujesz sobie zabawę.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Szkoda, że nie ma takich narzędzi na ps3. Może kolega chce mieć scafa i lać na Ranku;p podwyższając sobie łatwo i szybko level;p

Cinoj

Mógłbyś to wrzucić z jakąś krótką instrukcją? Chętnie bym się pobawił. I tak nie gram z nikim przez neta.

^^
Akurat nie trafiłeś ;) Nie mam połączenia z konsoli z netem, gram tylko 'stacjonarnie'.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Jak będę na windowsie to zrobię poradnik jak hakować UFC 2010:)
W skrócie i z pamięci wygląda to tak:
- kopiujesz sejwa z cafem na pendrajwa
- uruchamiasz program do edycji sejwów i wyszukujesz plik z ufc
- rozdzielasz plik na cafstat i cafsośtam (odpowiada za wygląd)
- kopiujesz podpis profilu i id sejwa
- odpalasz hack edit tool i wybierasz plik cafstat
- pojawia się ekran z wyborem co chcesz zmienić
- zapisujesz
- otwierasz program do edycji sejwa
- łączysz zmodyfikowany cafstat z caflook czy jak to się tam nazywa
- zapisujesz
- podpisujesz oryginalnym podpisem profilu i dodajesz oryginalne id sejwa
- wrzucasz na pendrajwa i kopiujesz do konsoli

Nazwy programu do edycji sejwów nie pamiętam, ale było w readme hack toola.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Jak nie grasz po sieci to ten program jest ci to kompletnie nie potrzebny.

Uploaded with ImageShack.us

Cinoj

Dlaczego? Nie mogę stworzyć zawodnika i sobie nim pograć w exhibition?

Dobra, mam to na dysku rozdzielone, ale ten Hacking Tool mi nie działa - nie mogę w nim nic wybrać, o co tu chodzi?

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Musisz zassać edytor sejwów z obsługą usb, inaczej na kompie nic nie zobaczysz. Nowe modio, te w wersji beta, radzi sobie idealnie, czyta, zapisuje, dzieli, pozwala dodawać pliki do sejwa, hashuje, a jak masz status vip to możesz sobie gotowe sejwy do różnych gier ściągać, potem tylko hash, zapisz do urządzenia i jesteś w top10 każdej gry, przynajmniej do momentu zbanowania konta:)

Odpaliłem teraz ten edytor, nawet nie ma do czego tutoriala pisać, wystarczy wiedzieć co zmaczy Open, Save, Explore device, Re-hash, Re-sign i Max All:)

Jak zmieniać podpisy i id w sejwach niestety szczegółowo nie napiszę bo nie jest zbyt legalne i potem byłyby pretensje, że ban, sran i w ogóle dysk się zepsuł albo muszę grać od początku bo sejw nie odpala:) Zapewniam, że to 3 kliknięcia, wystarczy umiejętność czytania i podstawy angielskiego.

Tak się zastanawiam, czy by do sejwa nie dodać własnych tekstur na zawodnika. Może i by to odpaliło, w końcu do sejwa z call of duty ładują całe aplikacje i gra to puszcza.

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ja pierdzielę ten program to giciorka;p lol. w krótkim czasie można zrobić sobie armię scaf :twisted: w każdej dywizji wagowej.

A Daante czy na xbl wielu jest takich wariatów grającymi takimi szwarcenegerami? Bo wiadomo teraz na Ranku zrobiła się sytuacja ciężka (albo gość totalne dno, albo hardkor) to wykorzystanie takiego potwora to recepta na zło :razz: . O ile potrafisz grać, bo nawet takim frankeisztainem nie zdziałasz nic jak pizdkowato grasz :twisted: (nie mówię tutaj o żadnym forumowiczu)

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Nie wiem, dawno nie grałem ranked. Taki byczek vs zwykły CAF 100 to tak jakbyś ty miał wszystko na 100, a przeciwnik wszystko na -55. Nie ma walki, kilka strzałów nawet przez blok i KO, albo parter i po 3 sekundach jest sub. Statystyki można sprawdzać przed walką i jak ktoś sprawdzi to nie zagra.
Aro mi kiedyś fajny sposób pokazał jak grać CAFem, żeby wszyscy grali, ale to wymaga sporo miejsca na dysku żeby było w 100% skuteczne.

Cinoj

Kurde, niby robię wszystko ok, zapisuję, ale jak chcę wczytać w grze, to wyskakuje mi, że zawodnik jest na emeryturze. Da radę nim grać w exhibition, czy tylko przez neta?

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Da się, tak samo jak zwykłym cafem.

Cinoj

A mógłbyś wrzucić swojego Hacking Toola? Bo mam jakąś starszą wersję chyba...

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ja mam 2.1 i 3.1 ale różnic w działaniu nie zauważyłem. Jak masz katalog plugins i pliczek ufc.bin to wszystko powinno śmigać. Nie chce mi się dziś już windy odpalać, jutro może gdzieś wrzucę jak nie znajdziesz powodu niedziałania.

Cinoj

Ja mam 3.0
Siedzę i próbuję już od dobrej godziny, ciągle coś muszę robić źle.
Zaraz mnie cholera trafi.

Odpowiedz do tematu