Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011
Ja tez postanowiłem od jakiegoś czasu nie kupię gry za raz po premierze. Jest to nie do końca opłacalne;p. Wystarczy poczekać trochę i sumptem allegro kupisz taniej;p.
Ostatnio zmieniony przez lcoolmarko85 Wto 24 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
dante mozesz podac link do tych informacji . wiedzialem ze beda cisnac ten engine jak w wwe mam tylko nadzieje ze bedzi mo cap .ufc kupie w preorderze moze znow ostane prezent ps sorry za bledy pisze z psp
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Mauricio Shogun Rua
PSN ID: bartek-brt
GamerTag: -
Level: 28
Rekord w Lidze OMC: 4-8-0
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011
JasonX napisał/a:
dante mozesz podac link do tych informacji . wiedzialem ze beda cisnac ten engine jak w wwe mam tylko nadzieje ze bedzi mo cap .ufc kupie w preorderze moze znow ostane prezent ps sorry za bledy pisze z psp
Pewnie chodzi o to:
THQ Tank wrote:
The next UFC Undisputed is not built on a new engine, but it is VERY improved when you look at side-by-side comparisons (which we will do this summer to showcase to you). Overall, we've done some aggressive changes to lighting and especially the camera. There is something in the game that you've never seen before which will be a very dramatic new look. We received a lot of praise on our visuals for 09 and 2010, I don't think it's an area that needed a sweeping overhaul, not right now. And with us being an early sports game franchise, like the Maddens of the world, it's important we keep improving the foundation and not constantly rebuilding. That is how Undisputed will continue to get better and better in its future.
nie ale juz znalazlem i jest tam napisane ze bedze sie nazywac ufc 3 . ?? dziwne troche ??
[ Dodano: Wto 24 Maj, 2011 ]
NA E3 bedzie dostępne demo i nowe UFC ma nas Rozyebac //Niewiem jak wy ale ja niemoge sie doczekac E3 i pierwszego Gameplayu /// PS Skoro engine bedzie taki sam to ja nie wiem jak oni zrobia lepsza grafike //przeciez ten engine jest strasznie sztywny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum