Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
UFC 2010 Undisputed
Autor Wiadomość
AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009   UFC 2010 Undisputed

Postanowilem załozyc ten temat poniewaz znalazlem piewszy teaser trailer dotyczacy kolejnej czesci czyli UFC 2010 Undisputed, tutaj macie linka http://www.gamepro.com/ar...ailer-released/ , i proponuje aby wszystkie info i newsy dot. tej gry zostaly umieszczane w tym wlasnie temacie. Aha, i nie spodziewac sie niczego wielkiego bo to tylko teaser :)

Uploaded with ImageShack.us

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 08 Gru, 2009   

Robienie z UFC drugiej fify to przegięcie i wątpie żeby THQ się na to szarpneło. EA coś szykują w temacie MMA i to bardziej po nich bym się spodziewał tasiemców. Chociaż THQ sypie smackdownami co roku. UFC to jednak nie wrestling. Dobre gry z gatunku wychodziły jedna na kilka lat, a w UFC 2009 nie ma zbyt wiele do porawienia, wystarczy kolejny, tym razem solidny, patch lub DLC z uaktualnionym składem, nowymi zawodnikami + nowe style walki. I to jest bardziej prawdopodobne niż wydawanie drugi raz"tego samego".
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

przemophpbb
Admin

Zawodnik: Forrest Griffin
PSN ID: przemophpbb
Level: 113

No zgadza sie nie potrzeba ufc 2010, ale firmom chodzi o kase, jak zbacza ze sprzedaz ufc 2009 spadla to moze wypuszcza ufc2010, byle jak najpozniej bo bedzie mniej graczy online, ktorzy zostana podzieleni.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

wg mnie juz jest lipa i pustki na online, na swiezo po premierze bylo tyle typow co grzybow po deszczu 8) a teraz to sytuacja wyglada tak ze czekam w lobby z pare minut zeby ktos sie znalazl , i laskawie chcial zagrac zamiast uciekac z pokoju ze trachu przed wysokim levelem. Żal

gosc
Gość

ja tam bym ocenial ta gre po tym jak wyjdzie a nie w ile czasu robili... z tego teasera wynika ze cos wiecej bedzie 12 grudnia, oby pokazali jakis trailer a najlepiej gameplay ;]

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

AroMP4_PL napisał/a:
wg mnie juz jest lipa i pustki na online, na swiezo po premierze bylo tyle typow co grzybow po deszczu 8) a teraz to sytuacja wyglada tak ze czekam w lobby z pare minut zeby ktos sie znalazl , i laskawie chcial zagrac zamiast uciekac z pokoju ze trachu przed wysokim levelem. Żal

W takie gry, mowa o ranked match, gra się tylko dla achievementów/trofeów. A kto chciał, ten już dawno ma calaka i kładzie lachę na ranked. Dla przyjemności gra się Player Match i chętnych nie brakuje, nigdy nie czekałem dłużej niż 30sekund.
A że nikt nie chce walczyć z wysokim levelem, cóż, odpowiedzi udzielił Przemo trochę wyżej. Po co grać, jeśli się przegra? Lepiej poczekać i skopać lamera :lol: Niestety tak myślą dzisiejsi"hardkorowcy" :twisted:
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

dokladnie Miszcz Stefan, to jest wlasnie cala prawda o wysokich levelach, wlasnie mam na to dowod zrobilem jedna bardzo tresciwa fotke ktora wszystko ladnie obrazuje, zapostuje to za jakas godzinke :D

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 13 Gru, 2009   

http://www.youtube.com/watch?v=2RQrUDOn0Xo
Nowy trailer z gali VGA. Jak dla mnie to się pośpieszyli, premiera 25 maja, ze skromnego gameplaya można wywnioskować tylko jedno - albo poprawią wszystko co tylko można zostawiając starą oprawę AV, albo pójdą z torbami :o Dwa razy tego samego nikt nie kupi, a zanim stanieje to zrobią 2011 i znów nikt nie kupi, przynajmniej nie na taką skalę jak 2009 :lol:

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Miszcz Stefan napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=2RQrUDOn0Xo
Nowy trailer z gali VGA. Jak dla mnie to się pośpieszyli, premiera 25 maja, ze skromnego gameplaya można wywnioskować tylko jedno - albo poprawią wszystko co tylko można zostawiając starą oprawę AV, albo pójdą z torbami :o Dwa razy tego samego nikt nie kupi, a zanim stanieje to zrobią 2011 i znów nikt nie kupi, przynajmniej nie na taką skalę jak 2009 :lol:

kurde wyprzedziles mnie! 8) wlasnie miałem to postować :)

przemophpbb
Admin

Zawodnik: Forrest Griffin
PSN ID: przemophpbb
Level: 113

To jest efekt ukrócenia piractwa na PS3, nie ma pirackich gier, firmy maja duzo wiecej kasy z gier wiec pozatrudniali wiecej osob zeby robily jak najszybciej nastepne. Czy to dobre czy zle to nie wiem, w przypadku tego co widzimy z UFC napewno nie.

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101
Wysłany: Wto 05 Sty, 2010   

Nie wiem o co wam chodzi jezeli gra jest dobra to jakich zmian wy oczekujecie ?
Przecież jak spojrzec na UFC 2009 to nie wiele jej brakuje (o ile cokolwiek brakuje) jak dla mnie poza bardzo niedopracowanym trybem online jest super. Nie chciałbym żeby zmienieli nic co chodzi o gamplay, po obejrzeniu trailera jestem zadowolony nowe twarze kilka nowych ruchów i zobaczymy co więcej.
Przed wyjsciem UFC UNDISPUTED 2009 katowałem boks Fight Night Round 3 gierka z górnej półki emocje towarzyszące pojedynkom ,nie do opisania po prostu ideał,zaś kontynuacja FNR 4 no niestety klapa nie możność zmiany sterowania z gałek na guziki zrobili z bokserów dzieci z zespołem Toureta.
To co jest dobre powinno zostac bez zmian bo czasami te ulepszenia niestety wszysto rujnują.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

To pytanie bardziej do THQ niż do graczy. Czego oni oczekują, jeśli graczom wystarczy solidny patch i DLC z nowymi zawodnikami/stylami walki? Poprawienie kodu gry również jest możliwe, widać choćby na przykładzie Burnouta. I za darmo można też to wydać. Ale lepiej wydawać co roku nową grę, nawet jeśli będzie to stara gra+to co powinno być zaledwie updatem, i skosić nową kapustę :lol:
Jeśli gra jest dobra, nie wydaje się na siłe kontynuacji, ale to moje zdanie.

Mi by pasował system walki z Throwdown/Tapout 2. Stylów walki była moc, a podczas skromnej kariery(chyba najgorsza jaką widziałem) dobierało się tylko ciosy których postać ma się uczyć. Zawodnik z judo mógł być zupełnie inny od innego zawodnika judo. A w 2009 każdy fighter ma to samo, nie licząc kilku wyjątków z signature move, np. headkick u Ortiza, obalenie Minotauro czy strzał zza głowy Icemana.

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

Przyznaje racje.
Korporacje zajmują sie pompowaniem pieniedzy zamiast zrobic cos dla graczy fakt że jak dla mnie UFC 2009 jest najlepsza bijatyką jaka pojawiła sie w ostanim czasie, grywalnośc na najwyższym poziomie (pomijajac wady zwiazane z online) i chciałbym by tak pozostało.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Miszcz Stefan napisał/a:
Mi by pasował system walki z Throwdown/Tapout

jaki ty tam wogóle dostrzegłes system walki?? gra byla strasznie casualowa i podobna do tekkena, zmasakruj przeciwnikowi pasek "życia" albo wcisnij guzik odpowiadajacy za submission bedac w parterze i typ od razu odklepywal, czysty casualowy arcade.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Chodziło mi bardziej o system stylów walki. Tam było tego tyle, że nawet 1/4 nie pamiętam z nazwy. A że sama gra była masherska do bólu, fakt. A że arcade? Na DC nie było symulacji a gra była kosmicznie grywalna i potrafiliśmy przy niej siedzieć do rana, czego o Throwdown powiedzieć nie mogę, odblokowałem wszystko i do dzisiaj leży na półce:)

Najlepsze jak narazie jest 2009, na drugim miejscu UFC z Dreamcasta, a na trzecim Throwdowny/Tapouty.

Odpowiedz do tematu