Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
GamerTag: -
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010
Orientuję się ktoś jak to będzie z przejściem w kategorii wagowej wiem, że można np: z MW do LH i jak zrobię to przejście, to w exebition i innych trybach gry będę mógł wybrać CAFA w oby dwóch kategoriach wagowych hmm ? Tak jak np: Vitora Belforta można wybrać w MW i LH.
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010
Heh, ciekawe ile mają opcji w planach, bo chyba"zawodnika od ludu dla ludu"nie dodadzą. Jakby zgłosić im kandydaturę Najmana i poprzeć 10.000 podpisów... Mieliby problem
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
* Ranked online issues have been fixed and connectivity is still being worked on for both XBOX 360 and PS3
* Super CAF's are absolutely being addressed
* Automatic takedown moves are being adjusted so they no long impact the match significantly
Nadchodzi patch, szkoda naszego czasu na grani kariery teraz, ja w 8 roku swojej zrobilem cafa 100/80/80 power/speed/cardio i wszystkie skille na 100, specjalnie się nie starając. Wiec mozecie wszyscy spokojnie olac kariere teraz bo te cafy beda niedopuszczoen do gry online po patchu, zapwne.
Ja to zainteresowałem się grą UFC 2010 poprzeczytaniu tej recenzji: http://stacjakultura.pl/6...ry,artykul.html ogólnie gra jest spoko, ale ciężko byłoby połapać sie w treningach. Liczę, że to forum pomoże mi w nabyciu wiedzy potrzebnej do zrobienia super fightera . Tyytuł bardzo mi się spodobał i dlatego chce się w niego wciagnac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum