Zawodnik: Donald Cerrone, Jose Aldo, Wanderlei Silva
PSN ID: -
GamerTag: -
Wysłany: Nie 11 Gru, 2011 UFC 140
Cieszę się . że tito tak oberwał ^^ należało mu się. Jones wcale nie mial łatwo.Najbardziej mi się podobała walka Costa Philippou, urządził swojemu przeciwnikowi masakre
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 11 Gru, 2011
Największa masakrą było wykończenie przez suba BigNoga. Dajcie spokój, albo wyrwał mu rękę z barku (wypadła z gniazda) lub co gorsze złamał. Bark cieżko się leczy, że hohoho Gala zajebista.
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Wysłany: Nie 11 Gru, 2011
Komu dobra, temu dobra Nic mi nie weszło, każdy jeden kupon uwalony, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz tak było Więcej nie obstawiam w ostatniej chwili, muszę jakiś przypominacz o galach sobie ustawić bo bez analizy to dupa nie gra.
Mir się popisał, szkoda że już po tym jak się obudził. Wisiał oparty twarzą o matę i nic, ale lepsze to niż "pomyłka kart z wynikami".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011
No niestety Nog ma poważną kontuzję. Ale to i tak powinien się cieszyć, bo jakby mu w samym barku złamał to jest dopiero przekichane A tutaj dwie sruby, rehabilitacja i szybki powrót
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Wto 13 Gru, 2011
lcoolmarko85 napisał/a:
No niestety Nog ma poważną kontuzję. Ale to i tak powinien się cieszyć, bo jakby mu w samym barku złamał to jest dopiero przekichane A tutaj dwie sruby, rehabilitacja i szybki powrót
Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Wysłany: Wto 13 Gru, 2011
On wygrał. Sędzia dał ciała i nie przerwał walki gdy Mir uciął sobie drzemkę:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum