Znalazlem fajna stronke na temat ufc w necie gdzie mozna rozegrac wiele turniejow. Zarowno XBox jak i pS3. Ponoc to najwieksza liga w gierke. Jesli ktos zainteresowany...tutaj link
http://www.ofc-league.com/
Na tej stronie masz wiele rodzajow turniejow. walka realnymi zawodnikami, CAF`ami, walka tylko w stojce itd. Wszystko znajdziesz na forum, jest podzielone na PS3 I Xboxa.
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
GamerTag: -
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Sob 05 Cze, 2010
A może byśmy zrobili własne turnieje bo nie chce u nich grać wolę ze swojakami. Na sam początek może coś w stylu ,że robimy 4 grupy 5 lub 4 osobowe i z każdej grupy wychodzą 2 pierwsze miejsca. Walka i rewanż,zawodnika wybieramy jakiego chcemy ale gdy zawalczymy już 1 to z tą samą osobą w rewanżu tego samego fightera trzeba mieć, z inną osobą już można innego. Trzeba było by się dogadać tylko jaką kategorię wagową byśmy grali co wy na to ??????????
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Ja jestem za. Aczkolwiek wg mnie lepszyum pomyslem byloby zrobienie cos w stylu ligi pilkarskiej. Kazdy z kazdym po 2 razy. I na koniec, kto ma najwiecej zwyciestw ten wygrywa. Tak czy siak, chetnie powalcze, niezaleznie od zasad i rodzaju turnieju.
Wysłany: Nie 06 Cze, 2010
Jeśli mówisz że w stylu ligi piłkarskiej to może tak,że 16 osobowa grupa każdy z każdym a potem pierwsza 8 wchodzi do playofów i drogą eliminacji aż do finału i tak rozegrać każdą kategorię wagową i rozpiszemy mistrzów nazwą ich id ps3 i x360. A no właśnie trzeba też podzielić ludzi na ps3 i x360.
Najpierw trzeba zebrać chętnych i wymyślić zasady/regulamin turnieju/ów.
Zróbmy tak ja zbieram zapisy na PS3 a ty na X360 lub ktoś inny ok ?
Chętnych proszę o wysyłanie zgłoszeń do turnieju na ps3 id: jaras1987 lub e-mail: jaras2250@wp.pl
Nie piszcie w tym temacie,żeby nie robić syfu jak będzie dużo ludzi to to ogłoszę nie więcej niż 16. Pozdro
A i jeśli ten turniej/e dojdzie/ą do skutku proponowałbym też potem turniej/e na zasadach K-1 tylko w stójce.
A i jeszcze jedno kto pierwszy ten lepszy pierwsze 15 osób które się zgłoszą będą w turnieju,15 ponieważ ja jestem 16
Jeśli po długim czasie nie będzie 16 to zrobi się z mniejszą liczbą.
Na tej stronie masz wiele rodzajow turniejow. walka realnymi zawodnikami, CAF`ami, walka tylko w stojce itd. Wszystko znajdziesz na forum, jest podzielone na PS3 I Xboxa.
Mi chodziło o to czy w grze w UFC 09 da sie jakoś wyszukać jakiś turniej...bo albo ja ustawiam walke albo do kogoś dołączam...
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
bulaPL93 napisał/a:
Verden napisał/a:
Mi chodziło o to czy w grze w UFC 09 da sie jakoś wyszukać jakiś turniej...bo albo ja ustawiam walke albo do kogoś dołączam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum