Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
GamerTag: -
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Sro 16 Cze, 2010 Turniej PS3
1. Zasady: Walki będą rozgrywane w formie ligi i playoffów każdy z każdym walka + rewanż,rewanż nie może być rozegrany w ten sam dzień. Z grupy wychodzi 8 osób i w formie playoff drogą eliminacji aż do finału.
Wybór zawodników jest dowolny,NIE GRAMY CAFAMI(stworzonymi zawodnikami).Ten turniej będzie rozgrywany w kategorii wagowej Light Heavy.
2. Wyniki: Wyniki walk będziecie podawać w tym temacie. Podajecie tak np.
jaras1987 vs Jaras wygrana Jaras przez TKO runda 2, druga osoba z którą walczyliśmy musi potwierdzić przegrana: jaras1987 vs Jaras potwierdzam przegrana z Jaras przez TKO runda 2. Jeśli ktoś by bał się że zostanie oszukany możecie zrobić zdjęcie wyniku walki.
3. Połączenie: Wiadomo ,że często może być tak że nas rozłączy wtedy walczymy jeszcze raz,ale jeśli rozłączy nas podczas wykańczania przeciwnika jest to uważane za ucieczkę z walki i przeciwnik,który wykańczał dostaje zwycięstwo.
4. Termin: Turniej zaczynamy od soboty 19.06.2010 do 19.07.2010 myślę,że miesiąc starczy na rozegranie walk, jeśli walki szybciej się zakończą to szybciej zostaną rozegrane playoffy.
5. Sposób rozgrywania walk: Dodajecie się do znajomych i każdy umawia się z każdym jak mu tylko pasuje i walczy, termin żeby zawalczyć z wszystkimi wyżej w punkcie 4.
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
Wysłany: Sro 16 Cze, 2010
Proponuję wyniki walk pisać w 1 poście poprzez edytowanie go i dopisywanie przebiegów walk,było by łatwiej spisywać wygrane/przegrane i mniej bałaganu.
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Aby było bardziej profesjonalnie, można ułożyć jakiś terminarz.
A i mam następujący problem: This game session is no longer available. Żadnego meczu nie mogę rozegrać wytłumaczy mi ktoś o co chodzi?
PS - Znajomi, których dodaję teraz, są tylko na okres tego turnieju. No, chyba że ktoś będzie chciał pogłębić znajomość xD
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010
Wszystko jest opisane wyżej zasady itp. żadnych terminarzy. Jak ci się nie podoba to nie musisz dodawać nikogo do znajomych tylko umawiać się na walkę.
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010
Na moje to finał będzie tylko 5 rund reszta normalnie 3. I tak pewnie będą ludzie używać omoplaty,mnie to nie obchodzi bo ja nigdy nie używam subbmission,mamy się dobrze bawić a nie już robią się problemy.
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Pią 18 Cze, 2010
Ja popieram jarasa. Niech każdy gra jak chce.. jak sobie lubi grać machida i obalać caly czas to niech sobie obala tak czy siak przejscie musi zrobic wiec mozna zrobić rewers... Grajmy dla zabawy
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Mimo,że nie jestem w turnieju to się wypowiem nie wiem czemu dla ludzi jest tak ważny ranking,ani kasy z tego nie ma ,ani pochwały na forum klasy...gra się dla zabawy
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
KLIMO napisał/a:
Mimo,że nie jestem w turnieju to się wypowiem nie wiem czemu dla ludzi jest tak ważny ranking,ani kasy z tego nie ma ,ani pochwały na forum klasy...gra się dla zabawy
skąd wiesz, moze grają tam za czapke gruszek a nam nic nie mówią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum