Nie mam sił to tego g*wna,zawsze na samym końcu serii walk,padam przez suba,wszystkie bronie,a tego ostatniego nigdy,jakieś wskazówki?Masz się wymądrzać to wyp*erdalaj,bo szkoda czasu na takich jak Ty.Może jakaś taktyka?Cokolwiek...
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 11 Sty, 2011
To jest osiągnięcie za wygranie 10 walk z rzędu na online?
Trzy sposoby:
1. Grasz aż wygrasz
2. Gdy masz niski level konsola przydziela ci przeciwników z niskim levelem. Po mocnych stronach poznasz czy to leszcz czy hardkor z wyzerowanym rankingiem
3. Szukasz meczu aż znajdziesz jeleni z rekordem 0-35-0 lub innym niskim. Robisz go jak chcesz i szukasz dalej, trafisz jelona - kasujesz, nie trafisz - szukasz do skutku.
Sposób nieoficjalny: robisz ustawkę.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011
Aaaa, to jest bardzo łatwe, tylko nieco czasochłonne. Wywal patcha, weź Big Noga i spamuj takedowny. Nog przewraca za każdym razem, potem tak jak na sparingu - wstajesz, podchodzisz i bijesz leżącego. Za którymś razem się zamroczy i kończysz.
A jak z patchem to nie wiem, ja to zrobiłem jak patcha nie było nawet w planach:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Czw 13 Sty, 2011
O ile pamiętam, to poziom trudności automatycznie wzrasta co walkę i jest jedna energia, która w jakimś stopniu się odnawia po każdej walce. Tryb dodany nieco na siłę(zbyt arcade-owy), zdobyć achievementa i zapomnieć.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Czw 13 Sty, 2011
ja to konczylem w HW, wg mnie najlepiej wziac lesnara i spamowac prawy prosty, praktycznie zawsze szybkie KO i energia nienaruszona, jesli dotrzesz do przeciwnika ktory ma technike BJJ zawsze trzymac blok przed takedown'em, bo jak obali to juz praktycznie zawsze podda. Ostatnia trójka najgrozniejsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum