Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Treningi od początku
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010   Treningi od początku

Najlepiej trenować u specjalistów, opcja Travel dostępna po kilku walkach. W ciągu 8 tygodni dany skill można podnieść nawet o 8-12+ punktów.

Najlepsze rezultaty daje takie zestawienie:
- 3 razy ocena A
- następne tygodnie tylko symulacja osiągnięć
- jeden skill na jednych przygotowaniach, nie warto miksować bo przyrost będzie niewielki

Od czasu do czasu dostaniemy gratis 1-3 punkty do ostatnio trenowanej zdolności, po wygranej walce. Typ wygranej nie ma znaczenia, po TKO dostałem +3 do choke submissions.

Free sparing jest tylko dla picu.

Dla stylów uderzanych, boks, muay thai, najszybciej wchodzą leg submission - warto się tym zainteresować, przy okazji wzrasta grapple defense, czyli ogólna obrona przed subem.

Zanim udamy się do specjalisty od przejść, warto podnieść"u siebie"skilla Passing przynajmniej do 40-45, bez tego jest ciężko nawet przy drugiej karierze.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

VenumBoy

Zawodnik: Valasquez
GamerTag: VenumFighter89
Wysłany: Sro 16 Mar, 2011   

Witam jestem nowy , gram zarówno w UFC jak i MMA.

Właśnie idę pierwszą karierę bokserem i piszesz że na 1 przygotowaniach najlepiej trenować 1 skill czyli masz na myśli to że przed walką trenować tylko np Ground czy Stand up a w nich wszystkie podskille na przykład po 2 tygodnia czy masz na myśli mówiąc jeden skill te "podskille" które znajdują się w tych głównych? Np grappling 1 , ground combos 1 , boxing combo 1.

JasonX 

Zawodnik: Chuck i Wand
PSN ID: JasonX44
Level: 69

Chodzi o te jak to napisałem podskile // Ja zawsze przed walka daje wszystko do 1 skilla np Boxing combo

VenumBoy

Zawodnik: Valasquez
GamerTag: VenumFighter89

Ok dziekuję bardzo. A jeszcze o jedno zapytam. Gdy trenuję np stand up to co wybrać gdy mogę ćwiczyć boxing combo 1 i boxing combo 2? Za każdym razem brać 2 ?

JasonX 

Zobacz do czego dochodza punkty (zielona kreska ) jeden trening daje szybsze punche jeden mocniejsze a inny wiekszy zasieg //to nie działa tak ze Boxing combo 3 jest lepsze od 1 poprostu patrz co chcesz poprawic i gdzie dostaniesz do tego wiecej punktow

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Sob 13 Sie, 2011   

O co chodzi w tych treningach? :P bo np zrobie BOXING 1 na A i przez tych 8 tygodni powtarzam i nic nie rosnie :P niby ma sie podniesc power z 66 na 69 a w statystykach nic nie ma :P ocb? Zaczynam dopiero wiec zielony jak hohoho w to jestem :P prosze o pomoc :D serdecznie prosze o pomoc :D

JasonX 

Dziwne ze nic ci nie dochodzi Wtf ?? jest zaznaczone gdy wybierasz jaki rodzaj treningu zielona kreska ile moze ci sie podniesc zielona kreska -statystyki w czasie 1 treningu,im wiecej bedziesz robic dany tening tym wiecej paska bedzie ci dochodziło( chodzi o to ze jesli na samym poczatku wezmiesz suby do nog i zrobisz trening to podejdzie ci malutko paska ,a za 10 razem bedzie to juz wyraznie wiekszy pasek.) //mam nadzieje ze za bardzo nie pokreciłem Tak wiec nie wieom o co b//Pewnie jakis bug jakich w tej grze setki.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Rosnie ten pasek :) dochodzi do konca, pojawia sie napis RANK UP...ale sprawdzam swoje statystyki i jak bylo np power na 66 to tak jest :P a mial niby po treningach na 69 wpasc :)

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Spokojnie będą Ci rosły staty. Ćwicz kilka razy a naładujesz na maxa. Zrób sobie wszystkie ćwiczenia na A, później podczas obozów wybierz sobie prosty trening i pakuj go przez 8 tygodni. Za którymś razem naładujesz na maxa i pojawi ci się ta informacja. Odczujesz wyraźnie jak będziesz jeździł do płatnych klubów, te 2 na samym dole świetnie nadają się do maksymalnego pakowania stójki.

JasonX 

nie miał wpasc ci 69 to cie zmyliło hahaha nie wiem po co tak głupio to oznaczyli// jak ci wyskoczy ranking up to dopiero ci sie podnosi o 1 punkcik

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Ja mam za soba dopiero 2 trening wiec wiecie :P cudow po mnie nie oczekujcie :P

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Te 69 czy ileśtam to maksymalny poziom do zdobycia z danego obozu i w danym czasie, a nie wskaźnik ile będzie po treningu. Próg się zwiększa w miarę nabijania zielonej kreski.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Juz wsyzstko wiem ocb :) po prostu jakis bug ise zakradl i dupa , nic nie roslo :) usuniecie i nowa kariera zadzialalo :P od razu widac ocb :P

[ Dodano: Sob 13 Sie, 2011 ]
A te oceny treningu "A,B,C..." to powoduje ze dostaje sie wiecej? czy to ze jak sie zrobi A to dostepny jest nastepny poziom (np BOXING 2)

JasonX 

Jak mowia Japonczycy// I TO I TO

Odpowiedz do tematu