Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 Ten nieszczęsny parter.(PS3)
Witam wszystkich fanów gry UFC Undisputed. Tydzień temu pozwoliłem sobie na zakup wyżej wymienionej gry. Dzięki forum wiele "rzeczy" z gry stały się dla mnie szybsze i łatwiejszy do przyswojenia.
Dzięki wam za to!!!
Jednak mam jeden problem. Walka w parterze. A dokładniej zmiany pozycji.
O ile gdy jestem w pozycji dominującej (dosiad, boczna, północ-południe) nie ma problemu ze zmianą pozycji na inną. (Swoja droga nie spotkałem się jeszcze z poz.: kolano na brzuch lub rubber guard, butterfly guard istnieją takie?)
Jeśli jestem w pozycji defensywnej ( pod dosiadem, boczna itp.) też jakoś mogę wrócić do gardy. No i teraz robi się problem. Walka gardą. Umiem odepchnąć przeciwnika (zepchnąć z siebie nogami), zrobić klincz, wykonać technikę kończącą.
Jednak zupełnie nie potrafię robić przetoczeń. Tutorial mi nie pomógł, po prostu jeśli chodzi o przetoczenia utknąłem na amen. Mógł by mi ktoś wyjaśnić d0kładnie jak wykonywać przetoczenia, czy to z grady czy z poz bocznej czy innych pozycji?? Bardzo będę wdzięczny za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum