Wiele zawodników ma tzw Takedown skill. Jest to takie coś, że obalasz przeciwnika chwytając za jedną nogę (nie dwie), lub trzymasz go w pasie i podcinasz jedną nogę (jak ktoś grał Soszyńskim to powinien wiedzieć ocb). Ja się pytam, gdzie takie coś można się nauczyć? Przelecialem wszystkie obozy i nic. A grając na Advanced w kariere bez tego się nie obejdzie, bo inni przeciwnicy to mają i mnie obalają cały czas, a ja nie.
Podobnie obala minotauro, lecz nie znalazlem tego podobnie jak Ty. Byc moze sytuacja wyglada tak jak z "flying armbar", w grze wystepuje ,ale w karierze juz jej nie ma.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 20 Cze, 2010
Signature = można zapomnieć.
Trzeba się nauczyć grać. Kariera na wyższych stopniach trudności to tylko częstsze rewersy(zwłaszcza rzutów), niczego więcej nie zauważyłem. Jak kogoś gnębią takedowny, to skopać nogi i koleś się uspokoi+będzie się wykładał za każdym razem. Na początku experta ciężko bez tego wygrywać bo z poziomem 30 nic innego nie można zdziałać. Później już jest łatwo, tylko trzeba grać z głową i nie rzucać się na pałe bo dostaniemy petarde z uniku i zabawa się skończy.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010
Nie tylko z pełnej gardy. Jest też z półgardy po złapaniu pięści, z butterfly guard(standardowo), z rubberguard(standardowo) i być może jeszcze z innych pozycji. Generalnie gogoplata jest trudniejsza do wybronienia, no ale nie pozwala wstać jeśli się nie uda Od wczoraj znowu praktykuję pull guard, ciekawie to wychodzi, póki nie trafi się na Ryśka bo to zdecydowanie najbardziej przegięta postać w 2010.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
Nie tylko z pełnej gardy. Jest też z półgardy po złapaniu pięści, z butterfly guard(standardowo), z rubberguard(standardowo) i być może jeszcze z innych pozycji. Generalnie gogoplata jest trudniejsza do wybronienia, no ale nie pozwala wstać jeśli się nie uda Od wczoraj znowu praktykuję pull guard, ciekawie to wychodzi, póki nie trafi się na Ryśka bo to zdecydowanie najbardziej przegięta postać w 2010.
o tak, Evans jest gorszy niz Machida z tymi swoimi takedownami.
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010
Nie przeglądałem jeszcze instrukcji, ale CHYBA było o tym w tutorialu, więc w instrukcji zapewne też jest, jak również wałkowane było przy okazji UFC 2009.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum