Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Szukam trenera lub pomocnika z wyższej półki
Autor Wiadomość
AGM Rafael

Wysłany: Pon 09 Sie, 2010   Szukam trenera lub pomocnika z wyższej półki

Witam

Jestem tutaj nowy i zamierzam ostro naparzać, ale niektórych rzeczy nie umiem pojąć. Ostatnią grą w którą grałem codziennie jak prawdziwy maniak to Forza Motorsport 3. Osiągnąłem w tej grze wszystko co chciałem albo nawet lepiej w rankingach polskich jak i światowych. Teraz złapałem chrapke na UFC :) kiedyś dużo boksowałem w Fight Night miałem swoje taktyki itp. Więc żeby przyśpieszyć troszkę moje działania proszę kogoś z wyższej półki o pomoc :) gwarantuje, że nie będe stwarzał żadnych problemów wystarczy mi raz powiedzieć. W zamian za pomoc też będę służył pomocą. Gram na xboxie 360 mój GT jest taki sam jak na forum. Może powiecie mi od razu kto tutaj najlepszy jest w tą gre? :D

gg: 4393738

PS. Moderator proszę narazie nie tykać ani nie przenosić tego tematu znajde pomoc usunę posta sam... dzięki

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 09 Sie, 2010   

jeśli X'box to Miszcz Stefan moze ci pomóc, pogadaj z nim moze sie skusi 8)

Uploaded with ImageShack.us

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Nie mam czasu, jestem zajęty nicnierobieniem. Od zawsze gram dla przyjemności i achievementów, nie mam talentu pedagogicznego i mam zaledwie 64lv. Atakuj Suchego, może się skusi.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AGM Rafael

Dante czemu mi nie odpisałeś na moje wiadomości z 5 ci wysłałem

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

I dlatego nie odpisałem:) Ostatnia była coś w stylu'hej odpisz', a to już przesada, pisałem gdzieś na forum że jak ktoś coś chce przez Live, to konkrety a nie hejesreje:D
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AGM Rafael

konkrety? to co mam Ci zapłacić haha nie no widze że od Ciebie się nie uzyska żadnej pomocy także dzięki wielkie może na macie się spotkamy niebawem wtedy tobie nikt nie pomoże ;) oczywiście online

nic poszukam pomocy u obcokrajowców pewnie prędzej mi pomogą

suchys85 

Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123

heh ja tez czasu nie mam ja sobie zagram codziennie po 10 walk i tyle;] a zreszta teraz jestem dostepny miedzy 22 a 2 wiec nie dla mnie nauki brak mi cierpliwosci;]

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Hmm, jeśli nalegasz to mogę się zgodzić na 150zł za pełne 10rund, wystawiam faktury jeśli trzeba:p
Co innego walczyć, a co innego tłumaczyć coś, co już jest kilka miesięcy wałkowane na forum i odpowiadać na pytanie kto jest najlepszy, hej nie odpisuj, myślę że się rozumiemy haha

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010   

AGM Rafael - przewałkuj porzadnie forum + tutorial w grze, i wystarczy.

Uploaded with ImageShack.us

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Naucz się rewersów z każdej pozycji a nie ma bata na takiego ;)

AGM Rafael

dzięki KLIMO musze sie sam wziąść za to myśle że z tydzień mi to zajmie, ale przynajmnie z przyjemnością bede sobie wchodził na walki online, więc biore się do roboty musze wszystko rozkminić

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

Sprzedaj XBOXa kup PS3 to ja ci pomogę. :D

AGM Rafael

no napewno kupie PS3 jak wyjdzie GT5 tylko to jakoś październik listopad, wiesz co możesz mi napisać tylko kilka rzeczy jak chcesz:

jak zrobić dobrze dźwignię?

jak się uwolnić z dźwigni?

jak złapać dobrze za głowe przy klinczu?

i czy każdy zawodnik ma swój styl?... że np w stójce wszystko umie a rzucać kolesiem juz nie potrafi czy dźwigni robić zauważyłem, że w klinczu łapia za głowe i kopią to dobry sposób na szybką wygraną

dziękuję z góry pomocnemu człowiekowi :) Dante wiesz po co jest forum??? napewno nie po to żebyś cwaniaczkował :P tylko żeby ludzie sobie pomagali i nie pisz wiadomości typu, to pytanie już było, nie chce ci sie poszukać na forum... myśle że jest ok że ponownie ktos pyta można go najwyżej pokierować do takiego linka żeby sobie poczytał w końcu trzeba rozruszać to wasze forum :P

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

XBOX-sprzedaj to dziadostwo.
Cieszy mnie to kolego że też tak samo jak ja kręci cie GT5 2 listopad.

Cytat:
jak zrobić dobrze dźwignię?

już gdzieś o tym pisałem ale niech będzie jeszcze raz, uświadom sobie żeby wyciągnąć dźwignie grając z komputerem trzeba mu zabrac ponad 70% staminy i tak nie zawsze sie uda, w grze online wyglada to inaczej nie trzeba męczyc przeciwnika, tylko czekać az on sie zmęczy, a mianowicie cały jego pasek staminy stanie sie żółty wtedy gdy nasz będzie prawie cały zielony wtedy mamy 99% skutecznosci (pisze 99% gdyz wazne jest żeby dobrze kręcic) równo i nie za wczesnie zacząć bo kręcisz w próżnie.

Cytat:

tak samo jak wykonujesz kręcąc prawaym analogiem sytuacja odwrotna do tego co napisałem powyżej.

Cytat:

co masz na mysli mówiąc "dobrze" bo reszte potrzebnych informacj znajdziesz w "tutorial" w grze.

Cytat:
i czy każdy zawodnik ma swój styl?

można powiedzieć że każdy zawodnik ma swój styl chociaż one powtarzają się, do tego dochodzą signature moves dla wybranych przypisane tylko im, ale zawodnicy róznia się i jeden ma lepsza stójkę i inny parter, jeden mocniejszy klincz a inny lepsze reversy musisz pograć i zobaczyc kto ci najlepirj pasuje.

http://undisputed.pl/topics12/submission-vt1584,30.htm
strona 3
5 post od dołu mojego autorstwa.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

AGM Rafael napisał/a:
(...)jak zrobić dobrze dźwignię?

i czy każdy zawodnik ma swój styl?... że np w stójce wszystko umie a rzucać kolesiem juz nie potrafi czy dźwigni robić zauważyłem, że w klinczu łapia za głowe i kopią to dobry sposób na szybką wygraną

dziękuję z góry pomocnemu człowiekowi :) Dante wiesz po co jest forum??? napewno nie po to żebyś cwaniaczkował :P tylko żeby ludzie sobie pomagali i nie pisz wiadomości typu, to pytanie już było, nie chce ci sie poszukać na forum... myśle że jest ok że ponownie ktos pyta można go najwyżej pokierować do takiego linka żeby sobie poczytał w końcu trzeba rozruszać to wasze forum :P (...)

A wiesz od czego jest Przytułek dla Trolli? Żeby śmiecić tam. Dublowanie tematów nie sprzyja rozwojowi forum, a jedynie robi śmietnik. Cały dział dla początkujących ma wałkowane tematy, których nie rozumiesz. Ale to jeszcze trzeba się wysilić i przeczytać, a jak źle pójdzie to jeszcze wcisnąć choćby ctrl+f i wpisać czego się szuka, a już wyszukiwarka forumowa to katorga nie z tej ziemi :lol:

Odpowiedz do tematu