Wysłany: Pią 13 Maj, 2011 Synchronizing i obalenia
Witam.
Jak wchodzę grać online to często, 9/10 gier, jest SYNCHRONIZING, dlaczego?
teraz pytanie odnośnie Takedown defense.
Jak koleś mnie atakuje w nogi to jak się wybronić?
Chodzi o to że już wlazł w nogi, bo nie zdażyłem gałki obrocic, nigdy mi się nie udaje bronić, a ja jak atakuje to zawsze bronią.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 13 Maj, 2011
hehe z innym graczem musisz się zsynchronizować, a co to jest synchronizacja to wujek google ci powie;p
Musisz trzymać blok przed obaleniem prawy analog odchylony w lewo;p, bądź jak jesteś dalej od swojego przeciwnika to po prostu pykaj sobie w lewo wtedy jak ci się rzuci w nogi to złapiesz go;p Chłopaki po prostu bardzo szybko reagują i dlatego nie możesz ich przewrócić;p
Poczytaj na forum masz wszystkie odpowiedzi;p
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 13 Maj, 2011
Synchro jest też wtedy, gdy włączona jest prezentacja przed walką i jeden wyłączy, a drugi ogląda.
I nie nazywaj tematu KILKA PYTAŃ, za miesiąc znowu założysz identyczny bo"wyszukiwarka znajduje 100 tematów i nie chce mi się szukać".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
/I za to ważne pytanko dostaniesz +2. Mieszasz CELOWO całkowicie różne treści w jednym temacie, co źle wpływa na wyszukiwarkę - wyrzuca więcej tematów "nienatemat" i robi się burdel. Zapewniam cię, że znajdziesz mnóstwo odpowiedzi na swoje pytania. Po prawej masz przewijanie strony, przejdź do listy tematów i przewiń w dół.
Miszcz Stefan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum