Witam , mam problem z submission UFC 3
mianowicie jak go anulować?naciskam prawy analog jak w porzedniej edycji gry ale nic z tego .Jeżeli wiecie coś na ten temat to dajcie odpowiedż
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012
Nie da rady anulować suba. Kolejne zabezpieczenie przed dojeniem staminy. I na przyszłość: zakładaj tematy w odpowiednich działach albo nie zakładaj wcale
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 13 Lut, 2012
Bez jaj. Temat był w Newsy i plotki UFC3, jakby był u świeżaków to bym nawet nic nie mówił.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Panowie niech mi ktoś podpowie jak złapać w gilotyne w stójce, wciskam analoga w tajskim klinczu i nie robi;/ próbowałem ben hendersonem i big nogiem i nic
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
kanarinho napisał/a:
Panowie niech mi ktoś podpowie jak złapać w gilotyne w stójce, wciskam analoga w tajskim klinczu i nie robi;/ próbowałem ben hendersonem i big nogiem i nic
Benem robisz to w collar tie czyli L1 i łapiesz go prawa gałka i nie dążysz to MUŁAJ TAJ tylko własnie z tej pozycji co obaj za łby sie trzyamcie i obaj mozecie ladowac buły na ryj zakładasz GILOTYNE Z POWIETRZA
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
kanarinho napisał/a:
Dzieki gilotyny wchodzą jak należy:) a jak jest z flying armbar?
Z tej samej pozycji ale może zależy od zawodnika, albo trzeba trzymać L1 i kliknąć R3 ;P zobacz w action list (start- action list - position single collar i oblookaj )
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum