Mam pytanie... Wie ktoś z jakich pozycji można zakładać duszenia? Przeciwnik zakłada mi gilotyny, trójkąty itd. a ja potrafię założyć tylko Rnc... Robie to w takie sposób:
Zdobywam pełny dosiad
Biję aż przeciwnik obróci się na plecy
I wtedy R3
Zna ktoś sposoby na inne duszenia? Z góry danke...
/Przeniosłem, w tym tygodniu będę miał grę, to pogrupuje tematy bardziej odpowiednio.
Miszcz Stefan
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 04 Lis, 2010
Jak nie wiesz gdzie zadać, to załóż nowy temat. Inaczej szybko zrobi się burdel. Możesz też spróbować ułożyć tematycznie działy do EA MMA, ja na ślepo tego nie zrobię a poczta z grą się spóźnia.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011
Właśnie to jest to, czego zabrakło w UFC. Zabezpieczenie przed turbo padami(którego nie dali w obronie przed KO i online łepki wstają zanim dobrze upadną ). Trzeba wciskać seriami i obserwować pasek staminy, jednocześnie patrzeć na atakowane stawy żeby nie zgubić rytmu wciskania przycisku. Świetna sprawa.
Z duszeniami już gorzej, bo trzeba było na czuja szukać miejsca gdzie lokuje się"światełko".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Czw 27 Sty, 2011
powiem ci szkoda mi zachodu na ta gre odnosze ja spowrotem do puktu wymiany u mnie w miescie bo szkoda moich nerwów tak jak juz mówilem nich EA dalej klepie NEED FOR SPEADA w tym jest dobra a za MMA wezme jakiegos dobrego CALL OF DUTY
Wysłany: Czw 27 Sty, 2011
Kolejne MMA może być dobre, pierwsze niestety nie wyszło. Chcieli uszczęśliwić wszystkich, a mało brakowało i byłby całkowity gniot. Również to olałem, chociaż z innego powodu.
Witam
Wie ktoś jak wyjść z submission...?
Co mnie komp zaatakuje to nie mogę z tego wyjść kręcę tym jogiem (R) a i tak nic nie daje... bo ledwo zacznę się bronić to mój zawodnik już klepie...!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum