Na początku chciałem zaznaczyć iż nie znam odpowiedników przycisków na padzie i to ogólnie jest powód mojego problemu.
Problem taki jak w temacie,nie mogę zrobić switch'a przy robieniu dźwigni.
Jestem w side control zakładam Shogunem Kimure i próbuje zrobić switch'a do arm bara i tutaj za bardzo nie wiem co robić przesortowałem każdy temat na tym forum i dowiedziałem się,że switche robi się wciskająć LB(przycisk od silnego ciosu? :/) i prawy analog
Tylko jeśli ja to robie to ... wykańczam dźwignie 0_o
Bardzo prosze o pomoc.Ogólnie gram z kolegami na Xboxie i gramy w demo(narazie).A i nie mówcie, żebym przeszedł tutoriala bo w demo go nie ma.
PS.Dzięki za to forum dzięki niemu dowiedziałem się wiele nowych rzeczy i zdecydowanie ułatwiło mi to walke
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 17 Mar, 2011
O demie jest osobny dział, jakbyś go przeczytał, znaczy się przekopał przez te tony śmieci, dowiedziałbyś się, że Shogun i nikt inny w demie nie ma sub switcha. W sumie niewielu go ma i w pełnej wersji, głównie ci z bjj base.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum