Faktycznie, zapowiada się fantastycznie, tylko mam poważne wątpliwości, czy to oficjalnie wypali i będzie można zobaczyć półfinał Fedor - Reem, jeśli oczywiście wygraliby swoje walki. Poza tym mogli zrobić inaczej drabinkę, żeby w razie czego spotkali się dopiero w finale. Faworyt? Ciężko wybrać, ale raczej skłaniałbym się ku Overeemowi, mimo że będę kibicował Fedorowi.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 06 Sty, 2011
Gdzieś po drodze może być nieoficjalny rewanż Fedora z Verdumem, chociaż zbytnio mnie to nie interesuje. Tak w ogóle, kiedy to jest? Za leniwy jestem żeby szukać, nawet nie pamiętam żebym strikeforce oglądał gdzie indziej niż na jutubie a i to pojedyncze walki.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 07 Sty, 2011
Miszcz Stefan napisał/a:
Gdzieś po drodze może być nieoficjalny rewanż Fedora z Verdumem, chociaż zbytnio mnie to nie interesuje. Tak w ogóle, kiedy to jest? Za leniwy jestem żeby szukać, nawet nie pamiętam żebym strikeforce oglądał gdzie indziej niż na jutubie a i to pojedyncze walki.
Pierwsze pojedynki stoczą ze sobą 12 lutego:
Fedor Emelianenko (31-2) i Antonio Silva (15-2)
Andrei Arlovski (15-8) i Sergei Kharitonov (16-4)
Pozostałe walki ćwierćfinałowe odbędą się pradwopodobnie w kwietniu. Zawalczą:
aktualny mistrz Strikeforce Alistair Overeem (33-11) i Fabricio Werdum (14-4-1)
Brett Rogers (11-2) i Josh Barnett (29-5)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum