Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
Miszcz Stefan napisał/a:
Nie ma rady, oni blokują i atakują w tym samym czasie, do tego w parterze walnie cie taki trzy razy i jesteś wypompowany nawet przy bloku. To stamina glitch. Jeden stwierdził, że jest ze światowej czołówki a jaj estem noob bo nie umiem grać tak jak on. A jak mu napisałem, że on nie gra tylko czituje to mnie zablokował
Autentyczna akcja: typ mnie kopie, nogę ma na wysokości głowy, rzucam się do obalenia, a tu sprawl. Czym? Albo leje mnie w parterze, ręce w górze, a przejście skontrowane i stamina 0.
Nie pomaga CAF z parterem i zdrowiem na full, 2-3 strzały i staminy nie ma, a każde przejście i obalenie zablokowane. Jak grać to tylko ze swoimi, jankeskie mordy niech grają jednym padem na dwóch
Czyli ten stamina glitch to na czym polega? Turbo pady? Czy,ze czyste skurwysyństwo?
Ps. lcoolmarco szykuj dupsko! znam Twoj adres nie probuj glitcha!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum