Mnie się udało zdobyc ok. 80 i tyle co ja rozumiem to jest tak:
ilość wyprowadzonych celnych ciosów w stosunku do ilości ciosów przciwnika i w parterze to samo każde przejsie każde zablokowane przejście i unikac uderzania w blok przeciwnika tak samo jak starać sie robic przejscia nie dając się zablokować , dalej tak jakby silne ciosy sie nie liczyły jakby wystarczyły same jaby i proste czy zwykłe kicki oby jak najwiecej, tak jak wyszczególnione na tej liście takedowny czy tripy wszystko za 1 pkt. . Najlepiej to by chyba było wyprowadzić same celne ciosy zadnego w powietrze ani na blok, nie dostac żadnego i wtedy cie tam jakos powinni dobrze podliczyć.
Na poziomie Beginner za difficult dostajesz 0.60 a na poziomie expert 1.50 ale co się bardziej opłaca jeszcze ne wiem.
Stawiam pierwsze kroki w ufc ,wiec moje umiejetnosci sa "dalekie" od idealu ,ale zauwazyjem rzecz nastepujaca:
Suplex sprawdza sie idealnie na teningach 1 i 2 poziomu, gdzie oponent daje sie rzucac jak worek ziemniakow.Problem zaczyna sie na 3 poziomie! dotychczasowe zdobycze pkt rzedu 50pkt(1lv) ,a pozniej 120pkt
staja sie bardzo trudne(dla mnie wrecz niemozliwe ).
Czy ktos znalazl juz skuteczny sposob na sparingi?( tzn min umiejetnosci ,max wydajnosci )
macie chlopaki system na full punktow przy lv5 sparing parnera mozna napalac nawet 190pkt a wiec biegiem do typa wciskac kwadrat potem ladowac lokcie trojkotem (ps3) gdy otlumanicie typa walicie na watrobe z 3 strzaly potem suplex znowu gosc bedzie ogluszony strzal na pysk i submission i tak do oporu
2 opcja poczatek jak w 1 z tym ze walicie lokciem az upadnie na glebe dochodzicie pykniecie prawa galka by wejsc w parter i snowu submission na noge 2opcja lepsza mozna tak z 5 razy w rundzie zrobic i pkt 190 wpadnie a nawet 200 pare zalezy ile udrzen wykonacie do ogluszenia
hmm ja na lv5 mam nieraz 300. poprostu robie wysoki level suplex na 3 i submission. Caly czas wale go na ziemie i wykonuje dzwignie i tak do konca rudny. Ofcourse nie zawsze sie da koles. Wszystko to robie na poziomie expert. Musza byc takze dosc duze umiejetnosci grappe groundu i suba.
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 Dziwna sprawa po aktualizacji :/
Hmm, dziwna sprawa. Wczoraj, tj. 24.06.2010r. ściągnęła się aktualizacja do gry.
Po jej zainstalowaniu, załadowałem swoją karierę, następnie wziąłem sparing i dostałem 50 pkt, a normalnie dostawałem 100 - 120 pkt.
Dla sprawdzenia zrobiłem następny sparing i to samo :/
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
Jankesi tak płakali do THQ, że każdy ich bije, a przecież to tylko oni mogą wszystkich bić , że THQ wydało im patcha ograniczającego sparingi.
Wczoraj mnie typ oskarżył o to, że jestem cheaterem i mam CAFa po 250 w każdym skillu, bo mu zrobiłem submission w drugiej rundzie a on miał same 100 i nie miałem prawa z nim wygrać i jeszcze raz Rekord miał ~300~100, przegrał trzy razy z rzędu i trochę stracił z 80lv.
Walka wyglądała tak: spining backfist, klincz, sbf, klincz, a jak go przewróciłem to jakżeby inaczej, omoplata i powtórka. W półgardzie nawet nie kwiknął Typowa jankeska kaleka.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
Jankesi tak płakali do THQ, że każdy ich bije, a przecież to tylko oni mogą wszystkich bić , że THQ wydało im patcha ograniczającego sparingi.
Wczoraj mnie typ oskarżył o to, że jestem cheaterem i mam CAFa po 250 w każdym skillu, bo mu zrobiłem submission w drugiej rundzie a on miał same 100 i nie miałem prawa z nim wygrać i jeszcze raz Rekord miał ~300~100, przegrał trzy razy z rzędu i trochę stracił z 80lv.
Walka wyglądała tak: spining backfist, klincz, sbf, klincz, a jak go przewróciłem to jakżeby inaczej, omoplata i powtórka. W półgardzie nawet nie kwiknął Typowa jankeska kaleka.
mi jeszcze za czasów grania w 09 koles napisał ze jestem cheaterem, a robiłem mu reversale
Hmm, dziwna sprawa. Wczoraj, tj. 24.06.2010r. ściągnęła się aktualizacja do gry.
Po jej zainstalowaniu, załadowałem swoją karierę, następnie wziąłem sparing i dostałem 50 pkt, a normalnie dostawałem 100 - 120 pkt.
Dla sprawdzenia zrobiłem następny sparing i to samo :/
Miał ktoś coś takiego ??
Już mam odpowiedź na swoje pytanie
"Appears to be one of the new preventive measures to stop Super CAFs, limiting it to 50 points per spar."
Podobno bez względu na poziom trudności i tak max to 50
Jeżeli do momentu zainstalowania patcha miałes juz stworzonego CAFa to możesz się cieszyć bo masz go nadal bez zmian jedyna zmiana jaka jest to kolor nazwy zawodnika z białego na czerwony podczas wybierania, tylko co to ma oznaczać, może że to są Super CAFy ? to jedna z moich teorii, innej nie potrafie dopasowac bo moge niem grać, otrzymuje za wygrana walke tyle punktów ile powinienem i wszystko jest jak było.
te 50 pkt. w sparingach to jest chujnia. Jak ja mam wbic staty powyzej 80 jak kosztuja 30 pkt a ja mam te maximum 50. Da sie wbic wiecej czy to tylko marzenia by miec powyzej 100?
witam panow. czyli rozumiem ze na poziomie EXPERIENCED nie da rady zdobyc ponad te glupie 50pkt??? nie moge zrobic powyzej. jakies rady ?? oprocz tych co juz sa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum