Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 25 Maj, 2011 Spamowanie siatki, krok po kroku
Jak się spamuje siatkę? Kim i na kim najlepiej wychodzi? No kurde nie mogę jakoś, złapie, zrobię kilka kroków i już mam odwrotny klincz w którym nic nie mogę zrobić i idę jak ciele przegrać pod siatką. Z konsolą też nie idzie nawet supercafem. O co tu chodzi? Klimo, ty się chwaliłeś że spamujesz na ranked, wyjaśnij mi trochę
Mam świeżego golda na innym koncie i tam mam rekord 0-0 i tylko kilka achievementów, wyglądam jak początkujący i chcę jankesów powkurzać.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Sro 25 Maj, 2011
Z własnego doswiadczenia musze ci powiedziec ze jak zostaniesz docisniety do siatki w klinczu to masz marne szanse na wyjscie, jedynie revers sie opłaca, ale podbijam temat, dawac te złote rady w klinczu pod siatka dobry jest Jones, mam tu na mysli ciosy na korpus z single colar tie, 5-10 plomb i pasek staminy 30% sprawdzcie sami
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sro 25 Maj, 2011
Drogie dzieci
Mój spam siatki polega na tym,iż trzymam kolesia w body locku i ciagne do siatki. Pod siata nie robie przejsc, laduje lokciami,a potem rzut i obijanie korpusu
Chodze ciągle jak laleczka czyli blok R3 zeby nikt mnie nie zlapal, i odpowiedni dystans zeby nie doszedl jego cios. Przeciwnik wyprowadza cios, cios mija a jak go w klincz zakladam body locka, trzymam blok i ciagne do siaty i tak w kolo
A do tego kolesie, ktorzy maja dobry klincz i takedown Brock, Velasguez, Hendo, Jones, Sonnen, Maynard
Obijanie tulowia do podstawa koles szybciej sie męczy w klinczu i ciezko mu sie wyrwac, nie bawic sie w buły na ryj! napiżdzac w korpus moge komus pokazac ocb na player maatch ale ostrzegam wkurwicie sie po 2 walkach
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Czw 26 Maj, 2011
Tak to prawds spam Klimo jest ostry;p Jak już raz złapie to nie puści;p 0 przejść tylko czeka na ruchy przeciwnika rewers i zabawa. Tak samo jak złapie w full mount to ciężko wyrwać bo flicka bestia jedna robi i wychodzi rewers i tak bez końca, aż wreszcie K.O.
A znów rewersy z body locka ciężko jest zrobić (przynajmniej mi) jak nie ma locka tylko normalnie to często ląduje mu się na klacie;p
jakby coś to mogę też pomóc jako sparing partner w celu wyćwiczenia spamowania ! Jednak lepiej takie rzeczy ćwiczyć na live niż z CPU głupiej konsoli ;p
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Body lock jest dobry i trudno sie z niego wydostać ofiarze, ale pod warunkiem ze najpierw tego BL zalozymy, bo wymaga to kolejnego przejscia, a to oznacza zwiekszone ryzyko na rewers.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
To trzeba w dobrym momencie robic kiedy koles robi przejscie i Ty trzymasz blok, to juz mu nie wyjdzie, jego animacja jeszcze trwa a ja juz robie swoje przejscie i zamykam go w body lock z rzadka rewers
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum