Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Pią 05 Lis, 2010
tak odrazu zaczelem krecic... czekaj on byl w mouncie i dusil mnie tak od boku . ze trzyma moja reke z glowa razem i dusi ja nie wiem kurcze jak to duszenie sie nazywa .. ;/
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 05 Lis, 2010
Trójkąt. Zapewne lv3 u Shoguna a lv1 u Hendersona+kręcenie od razu i wszystko staje się jasne.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sob 06 Lis, 2010
Np duszenie jak się siedzi mu na plecach. Typ próbuje wstać, autoblok działa,przeważnie za 3 razem wstaje więc po drugim razie od razu zakładac duszenie. Wchodzi baaaardzo często,tylko trzeba miec zawodnika który nieco umie dźwignie albo duszenie z północ-południe to samo
I kimura z pół-gardy Krzysia Soczystego też wchodzi bo ma ją akurat 3 lvl
Więc spokojnie można wykrecic kogoś z pełnej staminy, bo widzę że ludzie też krecą a i tak mi wchodzą. Na swoich 160 zwyciestw około 100 subów w LHW (gram tylko te kategorię)
A w HW jak jestes Mirem lub Big Nogiem i siedzi mu się na plecach to 90 % wykręcisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum