Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Słabe elementy EA MMA
Autor Wiadomość
Opponent

Wysłany: Pon 15 Lis, 2010   Słabe elementy EA MMA

Co was najbardziej irytuje i jest według was słabo zrobione.
Mnie strasznie denerwuje to, że z pewnej pozycji, gdy już padnę od ciosów.Dostaje kolana, które są o wiele za mocne. Jeszcze nigdy nie udało mi się obronić gdy jestem w tej pozycji.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010   

Mnie najbardziej denerwuje ground and pund, jest beznadziejnie wykonany. W ogóle nie czuć siły ciosów a KO wygląda o tak: "ooo, a co to?".
A kolanka po knockdownie to jest albo będzie przekleństwo online i turbo padów. Nie wiem który skill za to odpowiada, ale dwa razy z rzędu się podniosłem - technika brute force z UFC 09, pad na kolano i klepanie palcem wskazującym.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

BJJfan

Zawodnik: Pudel Koscheck
PSN ID: bartek655
Wysłany: Wto 07 Gru, 2010   

Dla mnie cała gra jest spoko, denerwuje mnie tylko komiczny wygląd znokautowanych zawodników xD. Wyglądają jak nieżywi...
A! i jeszcze powtórki! Powtórki w tej grze jakaś kpina... nawalam gościa kolanami w klinczu, trafiam latającym kolanem, trafiam obrotowe kopnięcie na głowę, wyprowadzam parę ładnych serii, a w powtórce pokazują jedno sprowadzenie i próbę kimury.
WTF?!

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010   

Powtórki między rundami to padaka, dlatego biorę jedną rundę. Te po walce są bardzo ok, kilka nagrałem i wrzuciłem do profilu EA. Fedor dostał kolanem i zalał się krwią - jeden cios i po walce, niestety coraz częściej to widywałem w online.
Co dziwne w UFC nadal można spokojnie pograć, a w MMA trzeba czekać i czekać.
Jeszcze jeden minus: nie można zdobyć mistrzostwa zawodnikiem Pro, ale można je bronić zawodnikiem Pro. Ktoś tam na głowę upadł, albo patcha zabrakło.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010   

No i sprzedałem EA MMA. Pomimo świetnie wyglądającej, i niestety tylko świetnie wyglądającej, stójki i przemyślanej kariery(na trzy razy max.)nie zdołała mnie do siebie przekonać na dłużej - kto pierwszy trafi dwa razy ten wygra, to nie dla mnie. Online leży, parter leży, a na same ustawki gra się nie nadaje. "Gramy gałkami czy przyciskami?"bez jaj, albo jedno albo drugie powinno być z góry ustalone. Wyjdą ze dwa patche to kupię znowu, na zbieracze kurzu szkoda mi miejsca na półce:)

nitro 
mi to lotto

Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011   

to ile ta gra jest warta? oplaca sie ja kupic czy dac se spokuj

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

widzisz co jest napisane wyżej. Wiele z tej gry to kicha. wydać grubo ponad 100zł to nie uśmiecha się.

nitro 
mi to lotto

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

wiesz sa gusty i gusciki od gier nie ma co wymagac realizmu to tylko program napisany najbardziej chodzi mi o tryb kariery czy jest ciekawy czy kicha ?

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Kariera sporo lepsza niż w UFC, być może dlatego że jest krótsza i bardziej natychmiastowa. Ale po trzech przejściach wyjdzie ci bokiem, mi się nie chciało trzeciego zawodnika nawet skończyć. Nie wiem jak teraz, ale jak miałem grę to nikogo nie było online a jak ktoś był to z turbopadem. Do pogrania na dwóch po trzech piwach, do niczego więcej się MMA od EA nie nadaje.

nitro 
mi to lotto

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011   

Aha czyli szalu nie ma ok poczekam moze inna odslona mma bedzie lepsza :)

[ Dodano: Wto 25 Sty, 2011 ]
No i Niestety nie moglem sie powstrzymac jak lezala gra mma na pulce u znajomego u którego wymieniam gry.Po 2 godzinnej karierze i paru walkach online tak jak ja szybko przynioslem ze sklepu jeszcze szybciej ja odnioslem :mad: mam nadzieje ze EA nie wpadnie na pomysl zeby zrobic kolejna czesc niech lepiej zostana przy seri Need for spead

[ Dodano: Wto 25 Sty, 2011 ]
mam nadzieje ze fight night champion bedzie na lepszym silniku niz te mma

Odpowiedz do tematu