Co was najbardziej irytuje i jest według was słabo zrobione.
Mnie strasznie denerwuje to, że z pewnej pozycji, gdy już padnę od ciosów.Dostaje kolana, które są o wiele za mocne. Jeszcze nigdy nie udało mi się obronić gdy jestem w tej pozycji.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010
Mnie najbardziej denerwuje ground and pund, jest beznadziejnie wykonany. W ogóle nie czuć siły ciosów a KO wygląda o tak: "ooo, a co to?".
A kolanka po knockdownie to jest albo będzie przekleństwo online i turbo padów. Nie wiem który skill za to odpowiada, ale dwa razy z rzędu się podniosłem - technika brute force z UFC 09, pad na kolano i klepanie palcem wskazującym.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Dla mnie cała gra jest spoko, denerwuje mnie tylko komiczny wygląd znokautowanych zawodników xD. Wyglądają jak nieżywi...
A! i jeszcze powtórki! Powtórki w tej grze jakaś kpina... nawalam gościa kolanami w klinczu, trafiam latającym kolanem, trafiam obrotowe kopnięcie na głowę, wyprowadzam parę ładnych serii, a w powtórce pokazują jedno sprowadzenie i próbę kimury.
WTF?!
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010
Powtórki między rundami to padaka, dlatego biorę jedną rundę. Te po walce są bardzo ok, kilka nagrałem i wrzuciłem do profilu EA. Fedor dostał kolanem i zalał się krwią - jeden cios i po walce, niestety coraz częściej to widywałem w online.
Co dziwne w UFC nadal można spokojnie pograć, a w MMA trzeba czekać i czekać.
Jeszcze jeden minus: nie można zdobyć mistrzostwa zawodnikiem Pro, ale można je bronić zawodnikiem Pro. Ktoś tam na głowę upadł, albo patcha zabrakło.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sob 11 Gru, 2010
No i sprzedałem EA MMA. Pomimo świetnie wyglądającej, i niestety tylko świetnie wyglądającej, stójki i przemyślanej kariery(na trzy razy max.)nie zdołała mnie do siebie przekonać na dłużej - kto pierwszy trafi dwa razy ten wygra, to nie dla mnie. Online leży, parter leży, a na same ustawki gra się nie nadaje. "Gramy gałkami czy przyciskami?"bez jaj, albo jedno albo drugie powinno być z góry ustalone. Wyjdą ze dwa patche to kupię znowu, na zbieracze kurzu szkoda mi miejsca na półce:)
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011
wiesz sa gusty i gusciki od gier nie ma co wymagac realizmu to tylko program napisany najbardziej chodzi mi o tryb kariery czy jest ciekawy czy kicha ?
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011
Kariera sporo lepsza niż w UFC, być może dlatego że jest krótsza i bardziej natychmiastowa. Ale po trzech przejściach wyjdzie ci bokiem, mi się nie chciało trzeciego zawodnika nawet skończyć. Nie wiem jak teraz, ale jak miałem grę to nikogo nie było online a jak ktoś był to z turbopadem. Do pogrania na dwóch po trzech piwach, do niczego więcej się MMA od EA nie nadaje.
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011
Aha czyli szalu nie ma ok poczekam moze inna odslona mma bedzie lepsza
[ Dodano: Wto 25 Sty, 2011 ]
No i Niestety nie moglem sie powstrzymac jak lezala gra mma na pulce u znajomego u którego wymieniam gry.Po 2 godzinnej karierze i paru walkach online tak jak ja szybko przynioslem ze sklepu jeszcze szybciej ja odnioslem mam nadzieje ze EA nie wpadnie na pomysl zeby zrobic kolejna czesc niech lepiej zostana przy seri Need for spead
[ Dodano: Wto 25 Sty, 2011 ]
mam nadzieje ze fight night champion bedzie na lepszym silniku niz te mma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum