Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010 Rzut od tylca
Jak złapię kolesia od tylca to co muszę trzymac i jak krecic zeby zrobic slama a nie takie wywalenie kolesia na ziemie ( no ze ja tak jakby siedze mu na plecach )
L1+ćwiartka.
Większość zawodników przechodzi wtedy do normalnego klinczu, ale np. Maynard może pięknie przywalić głową przeciwnika o matę wykonując german suplexa i przy okazji od razu jest za plecami przeciwnika, z kolei Shogun po takim slamie rzuca przeciwnika na plecy i tym samym ma pozycję boczną. ;p
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 24 Gru, 2010
Ma to również każdy z judo i niemal każdy z wrestling base - ale to już trzeba się nieco orientować, kto jak walczy. Za to Nogu nie ma żadnego rzutu, same pull guardy.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum