Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 Rewersy
Jak dobrze i często wykonać rewersale ? Na co uwagę zwrócić?
Czy one wychodzą jak dużo blokujemy ? jak przeciwnik robi przejście to wtedy nawalamy blokiem? Bądź prawym analogiem ? Da się slamy zrewersować ? Ja gram na ustawieniach classic. Czasem mi wychodzą, ale rzadko
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
Ustaw sobie wibrę jak przeciwnik zaczyna coś kombinować. Jak tylko zabrzęczy klepnij counter/deny i wejdzie. Rewersować można major pass, zwykłe CHYBA tylko się blokują.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
Miszcz Stefan napisał/a:
Ustaw sobie wibrę jak przeciwnik zaczyna coś kombinować. Jak tylko zabrzęczy klepnij counter/deny i wejdzie. Rewersować można major pass, zwykłe CHYBA tylko się blokują.
Jak to counter/deny? czyli prawy analog? mam ustawioną wibre(pewnie za raz wszelkie zboczuchy się po odzywają);p
[ Dodano: Sob 02 Lip, 2011 ]
Kij i tak nie mogę dojść z tymi rewersami na razie Czasem wychodzą raz na 100razy a tu muszą ciągle jak w ufc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum