Jestem na nie tak wkur... w ogole nie wchodza juz. Wczesniej miałem jakieś 70 % udanych teraz nie wiem czy z 5% i znowu toczy sie walka o to kto pierwszy w full mount albo poprostu w parterze w gornej pozycji bo strasznie ciezko sie zrzuca
Tez macie z tym problem czy może to wina mojego przestarzałego juz pada ...
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pon 03 Sty, 2011 Re: Rewersy po patchu
chmielu90 napisał/a:
Jestem na nie tak wkur... w ogole nie wchodza juz. Wczesniej miałem jakieś 70 % udanych teraz nie wiem czy z 5% i znowu toczy sie walka o to kto pierwszy w full mount albo poprostu w parterze w gornej pozycji bo strasznie ciezko sie zrzuca
Tez macie z tym problem czy może to wina mojego przestarzałego juz pada ...
Tak źle i tak niedobrze wcześniej grało się tylko na rewersy (zamiast przejść) a teraz na to kto pierwszy na ziemie tak już jest
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pon 03 Sty, 2011
nitro napisał/a:
To co sie stalo z tymi reversami ze tak nazekacie? bo nie kpw?
Zalezy od kiedy masz gre jak po drugim patchu to nie zrozumiesz, musiałbys wywalic patcha i pograc wtedy po prostu chodzi o to ze rewersy wchodzily tak latwo ze ludzie nie robili przejsc a czekali tylko na chwile by zrobic rewers. Wygladalo to tak ze takedown i oklepywanie az sedzia podniesie walke bo nikt nie chcial ryzykowac utraty pozycji.
A teraz rewersy wchodza nie za czesto i ludzie nauczyli sie spamowac takedowny bo ciezko je zrewersowac.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Jedyna różnica jest taka, że trzeba patrzeć na ruchy przeciwnika i reagować od razu, a nawet ułamek sekundy przed nim. Jak ktoś grał w skupieniu, to mu rypka. A jak mniej, to teraz mogą być problemy z wyczuciem. Przed patchem nieraz i w trakcie przejścia wchodził rewers.
O autobloku nawet nie wspominajcie, na samą myśl mnie szlag trafia. Tak spier.olić grę umie tylko THQ.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Jedno czy dwa były przed patchem. Teraz jest 3-5, a później nie ma staminy więc i tak nie przejdziesz. Gorsze bloki były tylko w EA, po dwóch nieudanych przejściach praktycznie z miejsca KO. Może już to poprawili, ale nie kupię tego drugi raz póki nie stanieje do 30zł:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
No, jak tylko zobaczyłem że w UK jest po 115zł z wysyłką to swoje pogoniłem za 130 na allegro. Dałem 140 i jeszcze zdobyłem większość osiągnięć, poza tymi online, bo nikt w to nie grał.
EA MMA kupiłem sobie, a nie na handel. Że niewypał to inna sprawa:D UFC ciągle mam 9 i 10, i czekam na 12. Jak nie dadzą nowych modeli postaci i fizyki to będzie wielkie dno. Ale już nieźle po nich jadą na Community to może się postarają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum