Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 24 Wrz, 2010
dołaczam sie do pytania, kilka razy zostałem wyciulany w ten sposób, pare razy samemu udało mi sie to zrobic cos tam kreciłem cwiartke z L1, ale nie jestem pewny czy własnie tak to sie robi...
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
To zwykłe przejście blisko siatki, można je normalnie zrewersować. Nie każdy to ma, przy CAFie jest łątwiej bo każdego takiego fikoła można się osobno uczyć.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Miszcz Stefan napisał/a:
To zwykłe przejście blisko siatki, można je normalnie zrewersować. Nie każdy to ma, przy CAFie jest łątwiej bo każdego takiego fikoła można się osobno uczyć.
wiem ze mozna bo reversuje takie przejscia, oczywisie jak sie kapne
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010
Z LB/L1 raczej, zobacz w action list jak będziesz pod siatką.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Nie 10 Paź, 2010
Grając Mirem wychodzi mi to poprzez wciśnięcie (PS3) L1 + ćwiartka ( góra i ćwiartka a nie ukos i kręcisz).
Nie wiem jak z innymi wojownikami,czy trzeba mieć taka umiejętność czy każdy to umie
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sob 23 Paź, 2010
Musisz po prostu nie dac sie tam zepchnac ciezko jest uciec jesli Twoj zawodnik ma słaby klincz i nie za dużą siłę a jeszcze trudniej gdy jestes poobijany
Wiele osób wybiera silniejszych zawodników ,łapie w klincz i ciągnie pod siatkę
Wysłany: Nie 24 Paź, 2010
ciezko cos zdzialac bo wiekszosc graczy teraz gra walsnie w ten sposob, jak nie takedown to ciagly klincz i spychanie do siatki, a tam to juz wiadomo co sie dzieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum