Na takiej samej zasadzie jak każdy inny revers gdy tylko zauważysz najmniejszy ruch przeciwnika, musisz byc szybszy musisz poprostu poćwiczyc jak juz ci wyjdzie raz to wyjdzie ci nastepne sto. Trzeba wyczuc ten moment, czasami to jest tak jakby nawet ułamek sekundy przed suplexem lub innym tripem przeciwnika.
Raz moze być niewystarczająco spróbuj tak pstrykać kilka razy nawet, tylko w odpowiednim momencie musisz zacząc, jak idealnie wyczujesz tempo to raz wystarczy, ale powiedzmy sobie że idealnie to wyjdzie raz na sto więc lepiej pstrykać ( musisz to sobie wyczuć ). Jak widzisz że przeciwnik zaczyna robić suplex czy jakiegoś tripa z pod siatki to w momencie gdy zauważysz pierwszy najmniejszy ruch wtedy pstryknij (strzepnij jak kto woli) kilka razy w prawo powinno załapac ( mówie w prawo bo wydaje mi sie to łatwiejsze, oczywiście jak kto woli, dziala w obie strony).
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010
Fajnie wygląda rewers german suplexa z backclinch, nie sądziłem, że można to skontrować. Ale i tak nie wychodzi mi to zbyt często, pod siatką jakoś łatwiej to wyczuć, może dlatego że fighterzy się tak nie wiercą.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010
To teraz takie pytanie: czy Wam wchodzi często rewers? Bo jeżeli np Wam wchodzi co 2 to znaczy,że nie zawsze udać się musi i już nie bede tak się smucił
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010
KLIMO napisał/a:
To teraz takie pytanie: czy Wam wchodzi często rewers? Bo jeżeli np Wam wchodzi co 2 to znaczy,że nie zawsze udać się musi i już nie bede tak się smucił
o ile zdaze zauwazyc ze przeciwnik robi przejście to zazwyczaj zawsze mi revers wchodzi na czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum