Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 19 Lip, 2010
Z klinczu jest trochę trudniej bo obaj się kołyszą. Jak ktoś raz za razem robi rzuty to wiadomo na co się szykować, ale mało takich. Mi wchodzą tylko spod siatki, bo tam wiadomo, że nic innego nie zrobi, a co ważniejsze, zawodnicy nie są wtedy jak żelki
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
A umiejętnośc reversala rzutu to zalezy od czego? od takedown def ?
rewersy
GROUND GRAPPLE:
OFF.
DEF.
rzuty i tripy
CLINCH GRAPPLE
OFF.
DEF.
potrzebne do macanki (wiemy o co cho.)
TAKEDOWN
OFF.
DEF.
do wykonywania lub bronienia sie (analogicznie)
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2010
Panowie czekając na flicka prawą gałeczką na co zwracacie uwagę? Na ręce? Na nogi? w czym dopatrujecie się odpowiedniego momentu? Bo to tak nie może byc,ze prawie nie wychodzi
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
KLIMO napisał/a:
Panowie czekając na flicka prawą gałeczką na co zwracacie uwagę? Na ręce? Na nogi? w czym dopatrujecie się odpowiedniego momentu? Bo to tak nie może byc,ze prawie nie wychodzi
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
AroMP4_PL napisał/a:
KLIMO napisał/a:
nie ma reguły czy na rece czy nogi, ruch to ruch
Właśnie mi o to chodzi na czym najlepiej ten początek ruchu zauwazyc? więc osobiscie na co zwracasz uwage?
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Ja patrzę na ręce, jak się mocniej zaciskają to od razu macham gałką. Trudniej jest gdy rzut ma być z body locka, bo wtedy ręce są cały czas zaciśnięte.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Pon 25 Paź, 2010
teraz po tym patchu to w ogole rewers ciezko zrobic ) ale klimo lokaj czy zaciska rece..hm przy rzucie jak robi jakby taki przysiad nakurwiaj galka wchodzi 9/10
To i ja mam pytanie może błache, ale warto zapytać. Gdy trzymam analog w przeciwna strone w klinczu utrudniajac przy tym takedowna, również jest mozliwy reversal po szybkim machnieciu gałka ?
_________________ Wygrasz z każdym lecz nie z lagiem
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Pią 03 Cze, 2011
No jak juz go trzymasz to moze to byc bardzo trudne, bo musisz go najpierw puscic do pozycji neutralnej a nastepnie szybko pstryknac w lewo lub prawo. Plus trzymania analoga w klinczu (przeciwnie do zawodnika) jest taki ze w przypadku proby obalenia masz sprawl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum