Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Rejestracja gry
Autor Wiadomość
KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010   Rejestracja gry

Rejestracji muszę dokonać na ich stronce? W jakiej zakładce to jest?

Wiem,że siara ale błagam pomóżcie :wink: tak w skrócie :wink:
Ostatnio zmieniony przez KLIMO Czw 24 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010   

A co dają za rejestrację? Tam gdzie przeczytałeś o rejestracji, powinien być też link.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Chodzi mi o ten kod co mam wprowadzić żeby grac online...gdzie go mam wprowadzić? W grze? na stronce jakiejś ? bo nie mogę znaleźć ;)

no jest stronka podana: http://community.ufcundisputed.com/
ale co dalej tam robić?

dzięki z góry ;)

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Kod wklepujesz z poziomu gry - na PS3
albo z poziomu Marketplace - na X360

Na PS3 wydali patcha, więc już gdzie byś nie wpisał(gra, PSS), powinno być dobrze.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

Cytat:
Chodzi mi o ten kod co mam wprowadzić żeby grac online

Jeżeli nie dałeś sobie jeszcze rady to proszę:
Wchodzisz w online które jest niepodswietlone i tam przekieruja cie do PS Store, w PSS w prawym górnym rogu są tam takie 4 małe ikonki, jedna z nich (pierwsza z lewej) to "reedem codes" i tam wpisz kod który masz na na końcu okładki książeczki z pudełka, tylko przypadkiem nie płac bo juz kilku takich było. :shock: :twisted:
To jeżeli grasz na PS3 jak to odbywa się na X nie wiem.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

TheHurricane84 napisał/a:
Cytat:
Chodzi mi o ten kod co mam wprowadzić żeby grac online

Jeżeli nie dałeś sobie jeszcze rady to proszę:
Wchodzisz w online które jest niepodswietlone i tam przekieruja cie do PS Store, w PSS w prawym górnym rogu są tam takie 4 małe ikonki, jedna z nich (pierwsza z lewej) to "reedem codes" i tam wpisz kod który masz na na końcu okładki książeczki z pudełka, tylko przypadkiem nie płac bo juz kilku takich było. :shock: :twisted:
To jeżeli grasz na PS3 jak to odbywa się na X nie wiem.

Nie jestem głupi,po prostu niedoinformowany :wink: płacic nie mam zamiaru...a po za tym dzięki :)

rolnicki88

Wysłany: Nie 25 Lip, 2010   

Jak zaplacic za ten kod bo kupilem gre uzywana i kod juz jest wykorzystany??

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 26 Lip, 2010   

rolnicki88 napisał/a:
Jak zaplacic za ten kod bo kupilem gre uzywana i kod juz jest wykorzystany??

w ilu tematach masz jeszcze zamiar pisac to samo??? była juz na forum instrukcja jak to zrobic. Poszukaj

Uploaded with ImageShack.us

oyamajczyk

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

Witam, jestem nowy. Wyczytałem dokładnie co pisaliście i tak zrobiłem ale mam dla Was zagadkę logiczną bo w momencie naciśnięcia na online wyskakuje mi komunikat The UFC Undisputed 2010 server is not available at this time. Please try again later. Nie ma żadnego przeniesienia do pss i nie mam gdzie wpisać kodu aktywacyjnego... Proszę o pomoc...

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

To znaczy tyle, że serwer THQ jest przeciążony i trzeba spróbować później. Przyzwyczajaj się:)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

oyamajczyk napisał/a:
Witam, jestem nowy. Wyczytałem dokładnie co pisaliście i tak zrobiłem ale mam dla Was zagadkę logiczną bo w momencie naciśnięcia na online wyskakuje mi komunikat The UFC Undisputed 2010 server is not available at this time. Please try again later. Nie ma żadnego przeniesienia do pss i nie mam gdzie wpisać kodu aktywacyjnego... Proszę o pomoc...

próbuj co pewien czas, zapewne znowu im serwery nawalaja.

Uploaded with ImageShack.us

htm

Wysłany: Pią 06 Sie, 2010   

Miszcz Stefan napisał/a:
Kod wklepujesz z poziomu gry - na PS3
Na PS3 wydali patcha, więc już gdzie byś nie wpisał(gra, PSS), powinno być dobrze.

Witam na forum.

Przeczytałem ten wątek i nadal nie wiem jak mam wpisać kod z okładki do gry online.

Przepatrzyłem wszystkie opcje dostępne w grze, zarejestrowałem się na community, powiązałem konto z kontem w PSN i nie znalazłem miejsca gdzie mam podać kod do gry online.

W menu opcja ONLINE jest wygaszona (niedostępna).

Wie ktoś jak wprowadzić kod online.
Gra ze sklepu, kod jest nieużywany, a nie mam zamiaru wydawać dodakowej kasy na grę online.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Chyba proste i przewałkowane na wszystkie sposoby. Tam gdzie byś"chciał"zapłacić, wybierz opcję"wymień kod"w odpowiednim dla konta/ustawień regionalnych języku.

htm

Miszcz Stefan napisał/a:
Chyba proste i przewałkowane na wszystkie sposoby. Tam gdzie byś"chciał"zapłacić, wybierz opcję"wymień kod"w odpowiednim dla konta/ustawień regionalnych języku.
sprawdzę,
zatrzymałem się na kliknięciu na BUY w Playstation Store więc dalej nie sprawdzałem

dziękuję

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

htm kumplu.
przeczytaj mój post jakieś pięc postów wyżej prościej sie nie da wyjaśnic, trzeba by juz pokazać.

Odpowiedz do tematu