Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
A co dają za rejestrację? Tam gdzie przeczytałeś o rejestracji, powinien być też link.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Kod wklepujesz z poziomu gry - na PS3
albo z poziomu Marketplace - na X360
Na PS3 wydali patcha, więc już gdzie byś nie wpisał(gra, PSS), powinno być dobrze.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Chodzi mi o ten kod co mam wprowadzić żeby grac online
Jeżeli nie dałeś sobie jeszcze rady to proszę:
Wchodzisz w online które jest niepodswietlone i tam przekieruja cie do PS Store, w PSS w prawym górnym rogu są tam takie 4 małe ikonki, jedna z nich (pierwsza z lewej) to "reedem codes" i tam wpisz kod który masz na na końcu okładki książeczki z pudełka, tylko przypadkiem nie płac bo juz kilku takich było.
To jeżeli grasz na PS3 jak to odbywa się na X nie wiem.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
TheHurricane84 napisał/a:
Cytat:
Chodzi mi o ten kod co mam wprowadzić żeby grac online
Jeżeli nie dałeś sobie jeszcze rady to proszę:
Wchodzisz w online które jest niepodswietlone i tam przekieruja cie do PS Store, w PSS w prawym górnym rogu są tam takie 4 małe ikonki, jedna z nich (pierwsza z lewej) to "reedem codes" i tam wpisz kod który masz na na końcu okładki książeczki z pudełka, tylko przypadkiem nie płac bo juz kilku takich było.
To jeżeli grasz na PS3 jak to odbywa się na X nie wiem.
Nie jestem głupi,po prostu niedoinformowany płacic nie mam zamiaru...a po za tym dzięki
Witam, jestem nowy. Wyczytałem dokładnie co pisaliście i tak zrobiłem ale mam dla Was zagadkę logiczną bo w momencie naciśnięcia na online wyskakuje mi komunikat The UFC Undisputed 2010 server is not available at this time. Please try again later. Nie ma żadnego przeniesienia do pss i nie mam gdzie wpisać kodu aktywacyjnego... Proszę o pomoc...
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010
To znaczy tyle, że serwer THQ jest przeciążony i trzeba spróbować później. Przyzwyczajaj się:)
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010
oyamajczyk napisał/a:
Witam, jestem nowy. Wyczytałem dokładnie co pisaliście i tak zrobiłem ale mam dla Was zagadkę logiczną bo w momencie naciśnięcia na online wyskakuje mi komunikat The UFC Undisputed 2010 server is not available at this time. Please try again later. Nie ma żadnego przeniesienia do pss i nie mam gdzie wpisać kodu aktywacyjnego... Proszę o pomoc...
próbuj co pewien czas, zapewne znowu im serwery nawalaja.
Kod wklepujesz z poziomu gry - na PS3
Na PS3 wydali patcha, więc już gdzie byś nie wpisał(gra, PSS), powinno być dobrze.
Witam na forum.
Przeczytałem ten wątek i nadal nie wiem jak mam wpisać kod z okładki do gry online.
Przepatrzyłem wszystkie opcje dostępne w grze, zarejestrowałem się na community, powiązałem konto z kontem w PSN i nie znalazłem miejsca gdzie mam podać kod do gry online.
W menu opcja ONLINE jest wygaszona (niedostępna).
Wie ktoś jak wprowadzić kod online.
Gra ze sklepu, kod jest nieużywany, a nie mam zamiaru wydawać dodakowej kasy na grę online.
Wysłany: Pią 06 Sie, 2010
Chyba proste i przewałkowane na wszystkie sposoby. Tam gdzie byś"chciał"zapłacić, wybierz opcję"wymień kod"w odpowiednim dla konta/ustawień regionalnych języku.
Chyba proste i przewałkowane na wszystkie sposoby. Tam gdzie byś"chciał"zapłacić, wybierz opcję"wymień kod"w odpowiednim dla konta/ustawień regionalnych języku.
sprawdzę,
zatrzymałem się na kliknięciu na BUY w Playstation Store więc dalej nie sprawdzałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum