Wysłany: Pią 16 Lip, 2010 Ranking najlepszych polskich graczy
//Khem, zrobił się tu burdel.
Levele jakie kto ma widać w profilu - nie chwalić się tutaj.
Levele najlepszych - widać w nagłówku, nie powtarzać się.
Sparingi, ustawki - ok, ale zasady są opisane, nie robić syfu w innych tematach.
A jak sobie najlepsi chcą pogadać o najlepszych, z najlepszymi albo udzielać wywiadów, proszę bardzo
A jak chcecie się kłócić kto z kim i jak wygrał, jakim jest lamerem bo dany element opanował lepiej niż inni - do trollowni zapraszam i kłóćcie się do woli.
Miszcz Stefan
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 17 Lip, 2010
Ranking najlepszych jest w nagłówku, tylko pierwsze miejsce budzi wątpliwości:) A indywidualne rankingi każdy widzi w profilu.
Ja nie gram rankingów jeśli nie są już wymagane do achievementów.
Level to level, nieważne jak zdobyty. Na suby też trzeba umieć grać. No, ale jak ktoś ma rekord 300-50 i level 30 to takiego tylko wykastrować albo do kamieniołomów bo to lamuch a nie gracz.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Jakie turbo pady? Mi tak sporo jankesów pieprzy, że mam niezłego turbo pada(gram praktycznie tylko na suby). Pada z turbem na gałki jeszcze nikt nie wymyślił, chyba że jak to mówi mój znajomy"uczepili gałkę do wiertarki"
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Taa, skąd ja to znam Byli tacy, których nie mogłem utrzymać na ziemi na dłużej niż sekundę, a i nie wiem czemu nie można już położyć się na plecy i czekać na przeciwnika.
Nie czepiajcie się kolegi bo każdy gra jak potrafi najlepiej, a najważniejsze jest zwycięstwo jak ktos myśli inaczej to jego sprawa, "ja gram dla zabawy" ta ? to se graj ale jak dostaniesz smary pare razy pod rząd to szlak trafi ciebie i twoja zabawe, jeśli czujesz inaczej to weź se puzzle poukładaj.
Kolega patela1983 z umiejetnościami jakie prezentował jeszcze miesiąc temu, a miejscem i levelem który teraz posiada prezentuje imponujący progres uswiadomcie sobie że jago wynik na samym początku wyglądał jakoś 9-60, a sprawdź sobie teraz.
Tak trzymaj kumplu niech mówia co chcą.
Nie czepiajcie się kolegi bo każdy gra jak potrafi najlepiej, a najważniejsze jest zwycięstwo jak ktos myśli inaczej to jego sprawa, "ja gram dla zabawy" ta ? to se graj ale jak dostaniesz smary pare razy pod rząd to szlak trafi ciebie i twoja zabawe, jeśli czujesz inaczej to weź se puzzle poukładaj.
Kolega patela1983 z umiejetnościami jakie prezentował jeszcze miesiąc temu, a miejscem i levelem który teraz posiada prezentuje imponujący progres uswiadomcie sobie że jago wynik na samym początku wyglądał jakoś 9-60, a sprawdź sobie teraz.
Tak trzymaj kumplu niech mówia co chcą.
wielkie dzieki za poparcie można powiedziec żę dzieki tobie gram w ta gre kilka godzin dziennie pewnie jak bym cie nie poznał to już na allegro była by wystawiona
Wiem jak grałes i wiem jak grasz i wiem że będzie jeszcze lepiej, i powiem jescze cos, kilku graczy z pierwszej 20 z którymi grałem (mniejsza o to kto to) gra jedynie szukając okazji na sub, a ich wynik mówi sam przez sie chcesz byc dobry musisz byc komnpletny, albo przynajmniej perfekt na jednej płaszczyźnie.
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Nie 24 Paź, 2010
Hurricane napisał/a:
Wiem jak grałes i wiem jak grasz i wiem że będzie jeszcze lepiej, i powiem jescze cos, kilku graczy z pierwszej 20 z którymi grałem (mniejsza o to kto to) gra jedynie szukając okazji na sub, a ich wynik mówi sam przez sie chcesz byc dobry musisz byc komnpletny, albo przynajmniej perfekt na jednej płaszczyźnie.
Ja tez gralem z patela i fakt suby wykancza w 100% perfekcyjnie:d sam nie wiem jak on to robi no ale jego sprawa jego transition sub u mni sie sprawdzalo bo wiele osob nie moglo sobie ze mna poradzic ja jednak wole walke w parterze i napierdalanie po pysku :d pozdroo hurricane i patela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum