Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 10 Paź, 2011
Pride będzie rządził, oby był dostępny online
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Pride wniesie duzo swiezosci bez watpienia, boje sie jedynie o te suby i jakosc rozgrywki online, fajnym smaczkiem jest dodanie sporej ilosci cutscenek ale razi troche wygląd fighterów na ringu Pride, przesadzili z ta jasnością bo wygladają jakby mieli białaczke, btw. 1.39 co ten typ taki popaprany
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Dokładnie Pride będzie rewelacyjny miejmy nadzieję . Te suby każdego wkurzają! Ja tam lubię się patrzeć na animacje, fajne. Jak to miało miejsce w UFC 2009, były dużo lepsze niż w 2010
A teraz wyjebane na pół ekranu kółka z turbo wężykiem i barany z THQ się cieszą
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Te wszystkie wstawki trzeba będzie ostro skipować, do online powinien być tryb "pyk i walka" zamiast siedmiu cutscenek i czterech loadingów, ale zapewne nikt w THQ na to nie wpadł
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
wcale nie marco nie bedzie instant takedownow a animacja łapania w klincz wolniejsza wiec bedzie trudniej sprowadzic na ziemie//Sprawdz moj link ktroy dzis podałem typ probował obalac i łapac w klincz i dostał takie kombo ze nie było co zbierac //W tej czesci trzeba wszystko łaczyc bo z nastawieniem na spam jak to było w 10 (złapie typa w klincz i 10 prob az sie uda) nie działa
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011
tak wlasnie jason moze uda sie w koncu skonczyc ze spamem nie widzialem tez zeby na ktoryms zfilmikow ktos chodzil z wychylona prawa galka w tym czyli z takedown def bedzie ciekawie ponoc reversale maja byc duzo trudniejsze wiec raczej mniej walk bedzie sie konczyc w parterze
Jest to samo tylko wszystki takedowny składaja sie z animacji sprawla (broni sie przed tym krecac gałka )natomiast instant takedowny czyli ze ladujemy na plecach bez mozliwosci obrony beda tylko podczas mocnych ciosow.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011
JasonX napisał/a:
wcale nie marco nie bedzie instant takedownow a animacja łapania w klincz wolniejsza wiec bedzie trudniej sprowadzic na ziemie//Sprawdz moj link ktroy dzis podałem typ probował obalac i łapac w klincz i dostał takie kombo ze nie było co zbierac //W tej czesci trzeba wszystko łaczyc bo z nastawieniem na spam jak to było w 10 (złapie typa w klincz i 10 prob az sie uda) nie działa
O widzisz człowiek uczy się całe życie i głupi umiera No to luzik, ja tam lubię stójkę i gitara Z jednej strony to dobrze, że rewersy będą ciężej wychodził, a z drugiej to przechlapane (najlepiej niech nie wychodzą przeciwnikowi A JAK a nam za każdym razem)
Dobrze, że skończy się spam, wreszcie gra na jakiś czas nabierze przyjemności do puki nie wymyśli się nowego
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Kolego własnie dobrze ze rewersy beda trudniejsze bedzie bardziej realistycznie bo ile reversow widzisz w Realu z 2 gora 3 na cała walke.Poza tym dodali sweepy wiec nie bedzie tragedii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum