jak komuś się nie chce odpowiadać to nie musi,a jak ktoś chciałby mi pomóc to będę wdzięczny.Szukałem,ale nie mogłem tego znaleźć.Było to pytanie,ale w 2009,bo sam je zadałem Pytanie jak wcześniej.Jak zdobyć logo campu na spodenki
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010
Poprawnej nazwy tematu też ci się nie chce napisać, a może nie potrafisz?:) Wyszukiwarka nie gryzie. Wałkowane trzy razy, ale jak się każdy temat nazywa "pytanie" albo "problem" to i szukajka głupieje http://undisputed.pl/topi...f-vt1570,45.htm
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum