Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
GamerTag: -
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 Pytania,wątpliwości,dyskusje ogólne na temat Turniejów
Proszę tutaj dyskutować na tematy turniejów , wyboru zawodników , itd bo już robił sie syf pokasowałem z tamtych tematów posty ,żeby tylko tu pisac o rożnych rzeczach związanych z turniejem. Proszę o nie robienie syfu w innych tematach.
Pozdrawiam JarasUFC
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012
Wyznacz kolejne rundy np:
RUNDA 1:
KLIMO vs Jaras
Jaś vs Małgosia
Bo inaczej jak wrzuci się do jednego wora wszystko, ze graj kiedy chcesz to nie zda to egzaminu. A tak konkretnie jest napisane z kim masz zagrac i tego sie trzymasz. A tak skaczesz z kwiatka na kwiatek ;P jeden zagra wszystko w dzień, a drugi w 4 tygodnie
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
Nie wrzucaj tak wsyzkich do jednego wora po prostu musi byc terminarz! bo tak to zaraz mega chaos bedzie a tak mam tydzien i wiem z kim mam walczyc i z nim sie dogaduje, a tu takie latanie z kwiatka na kwiatek taka mała rada....w kazdym sporcie, w kazdej lidze i zawodach jest jakis terminarz pzodrawiam
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Sob 25 Lut, 2012
Jaras moim rywalem jest [atryku a nie mogę sie z nim polaczyc. nie wiem czy on nie pojechal na te narty .. postaram sie z nim zagrać ale jak już ci wspominalem to jedyna osoba z ktora nie moge sie polaczyc.. czy to ja zakladam czy on .
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Sob 25 Lut, 2012
w0jtek09 napisał/a:
Jaras moim rywalem jest [atryku a nie mogę sie z nim polaczyc. nie wiem czy on nie pojechal na te narty .. postaram sie z nim zagrać ale jak już ci wspominalem to jedyna osoba z ktora nie moge sie polaczyc.. czy to ja zakladam czy on .
Ja tez z nim nie moge sie polaczyc. A z tego co wiem to ma wrocic w czwartek. To najwyzej rozegrasz z kim innym a z patryku jak wroci.
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum